• Aktieris Andris Bulis ar meitu uzmeistaro putnu būrīti

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    16. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Rosīgo pilsētas dzīvi nomainījis rāms laika ritums lauku mājās Salacgrīvā, kur aktieris Andris Bulis velta laiku bērniem, skatās filmas, raksta dzeju un ar draugiem pļāpā internetā.

    Aktiera ģimene daudzus gadus Rīgā mitusi daudzdzīvokļu namā, bet pērnā gada nogalē viņi pārcēlās uz plašāku mājokli ārpus Rīgas. «Tur visi remontdarbi šobrīd ir apstājušies,» atzīst Andris. Patlaban ģimene vairāk uzturas lauku mājā Salacgrīvā, kur Bulis kopā ar savu jaunāko atvasi – trīsgadīgo meitiņu Alisi – šajā pavasarī kopā uzmeistaroja putnu būrīti.

    Sarunā ar PDz viņš atklāj – tagad lielu daļu sava laika velta tieši meitas audzināšanai, kas notiek ciešā sadarbībā ar Alises bērnudārza audzinātāju.

    «Audzinātāja ir ļoti aktīva un liek vecākiem saprast, ka bez darba no mājām ir arī daudz citu svarīgu pienākumu. Es tos pildu… Mums izveidots grupiņas vecāku čats, kur audzinātāja dod norādes, kā nodarbināt bērnus. Piemēram, ieteica YouTube kanālu, kur ir video pamācība, kā taisīt būrīti. Beidzamo reizi tādu taisīju, kad mācījos 8. klasē Salacgrīvas vidusskolā.

    Šoreiz uztaisīju ar dažām kļūdām, un meita blakus cilāja skrūvītes un klabināja āmurīti.  Ātri gan saprata, ka darbiņš jau padarīts, bet es esmu viņu apmānījis, dodams nepareizās skrūvītes. Tomēr būrītis ir pie koka un varoņdarbs paveikts!» lepojas Bulis.

    «Sieva patlaban strādā attālināti, bet dēls Markuss, kurš mācās 9. klasē, pilda savus skolas uzdevumus un par mājās sēdēšanu arī īsti nepriecājas. Pārbaudu, vai viņš visu izdarījis. Taču, sēžot mājās un mācoties, vairs nav tā labā sajūta, ka esi atnācis mājās no skolas,» komentē Andris.

    Aktieris atzīst – kopumā izjūtas nav tās priecīgākās, jo daudz darba bija ieguldīts izrādē Santa Krusa, kurai pirmizrāde bija paredzēta 27. martā. Aprīlī bija paredzēta arī Buļa dzejas grāmatas Eroterika iznākšana.

    «Grūtākais ir neziņa par to, kad šis viss beigsies, kad dzīve atgriezīsies normālās sliedēs.»

    «Bet, kā sacīja premjerministrs Krišjānis Kariņš – jāpieņem jaunie apstākļi,» teic viņš. «Esmu noskatījies sen kārotas filmas un tiešsaistē izrunājies ar draugiem no Maskavas, kam līdz šim laika neatlika,» tā aktieris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē