• Aktieris Andrejs Alens kļuvis par tēvu: Stundām varu uz viņu skatīties!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    13. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pagājušā gada nogalē pasaulē nācis seriāla Nemīlētie zvaigznes mantinieks, kuram dots vārds Emanuels.

    «Kad skatos uz mazo, šķiet, ka neko smukāku dzīvē neesmu redzējis! Nebija ne jausmas, ka būs tik traka mīlestība. Ķīmija ir tāda, ka varu stundām uz mazo skatīties un būt laimīgs,» sajūsmināts ir jaunais tētis, kurš dēla nākšanu pasaulē sagaidīja 17. decembrī. Andrejs bija klāt dzemdībās un slavē jauno mammu apģērbu dizaineri Gunu Elizabeti Freimani: «Viņa man ir baigā stipriniece!»

    Taujāts par jaundzimušā vārda izvēli, Andrejs atzīst, ka dots neparasts vārds – Emanuels. Tā sauc kādu literāro varoni, kura vārds aktierim iespiedies atmiņā. «15 gadu vecumā, to izlasot, pie sevis vēl nospriedu – būtu labi tā nosaukt savu dēlu. Kad ar Gunu domājām bērnam vārdu, ieminējos par to. Sāku šaubīties, jo skanēja kaut kā eksotiski, bet Guna uzstāja,» PDz atklāj Alens. Aktieris dzimis jauktā ģimenē, un viņa tēva krievvalodīgie radi par Emanuelu nav lielā sajūsmā.

    «Krieviem šis vārds ir nesaprotams, tāds kā no spāņu ziepju operām,» nosmej viņš.  

    Atklājot savu iepazīšanās stāstu, Andrejs teic, ka pirms pusotra gada dzīvoja Amsterdamā, un Instagram vietnē viņu piesaistīja Gunas Elizabetes bilde ar Austrālijas aitusuni – tieši par šādas šķirnes suni Andrejs vienmēr sapņojis. Arī Guna tādu gribēja, tādēļ bija pieglaudusies kādas draudzenes mīlulim. Uzsākot saraksti ar jociņu par «nozagto sapņu suni», sākās aktiera un dizaineres mīlasstāsts.

    Pēc mēneša Andrejs nopirka Gunai biļeti uz Amsterdamu un viņa ļāvās avantūrai. Kad Andrejs atgriezās Latvijā, notikumi attīstījās spraigi – sekoja bildinājums, arī bērniņš drīz pieteicās.

    «Man plānos nebija līdz 35 gadu vecumam audzināt bērnus, bet sanāca citādāk. Perfekcionistiem bērniem nekad nav īstais laiks, bet, kad piedzimst, tā ir laime pilnīga! To stāstu saviem draugiem, kuriem vēl nav bērnu. Ar kāzām nesteidzamies, jo vēlamies tās perfektas – ar plašu viesu loku. Līdz tam jānogaida,» tā Andrejs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē