• Mrs. Latvija skaistumkonkursa dalībnieču netīrās spēlītes — kura bagātāka, tā skaistāka!

    Slavenības
    Gita Vīksne
    31. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Mēnesi pirms skaistumkonkursa Mrs. Latvija 2020 fināla četras dalībnieces sacensību par titulu pametušas. «Piedalīties šajā balagānā ir zem mana goda,» PDz paziņoja viena no viņām un atklāja negodīgo skaistuļu viltības

    «Jau no paša sākuma sapratu – šis konkurss nav tāds, kādu biju iztēlojusies,» PDz saka ceļojumu aģentūras vadītāja un divu dēlu mamma Jeļena Serebrjakova, viena no četrām skaistumkonkursa Mrs. Latvija 2020 dalībniecēm, kura mēnesi pirms fināla izlēma to pamest.

    «Par pēdējo pilienu kļuva balsojums par skatītāju simpātiju balvu. Jau no pirmās dienas bija skaidrs, ka par godīgumu te nevar būt ne runas. Dažām konkursa dalībniecēm balsojuma rezultāts auga apbrīnojami ātri, bet lielākajai daļai bija 0, lai gan arī mums bija liels atbalstītāju pulks,» atminas Jeļena un pauž – drīz vien bija skaidrs, ka dažas dalībnieces izmantojušas neatļautu paņēmienu – maksājušas, lai balsojums internetā augtu pats no sevis.

    «Sākumā mums, kas nebija mierā ar balsu pirkšanu, konkursa organizatori paziņoja – viss ir kārtībā, vienkārši dažu dalībnieču radinieki un draugi esot aktīvāki. Smieklīgs arguments, ja balsu atšķirība bija pat 50 000. Mūsu mazajā Latvijā tik lielu balsojumu īsā laikā godīgā ceļā panākt nemaz nevar. Tik netīrām lietām nebiju gatava,» saka Jeļena.

    Arī viņa Instagram saņēmusi piedāvājumu pirkt balsis.

    «Otrajā reizē man pat piedāvāja atlaidi – viens procents balsojuma par 20 eiro. Protams, es to ignorēju, un tad saņēmu vēstuli, ka manas konkurentes šo piedāvājumu jau izmantojušas.»

    To, ka notikusi negodīga manipulēšana ar interneta balsojuma datiem, apstiprinājusi arī konkursa organizatore Kristīne Lindenblate. Deviņas konkursantes esot tikušas pie viltus balsīm, un, lai turpmāk viss būtu godīgi, šīm skaistulēm anulēts balsojuma rezultāts. Taču ne visas šāds risinājums apmierināja. Daudzas uzskatīja – negodīgajām sacensība par kroni ir jāpamet.

    «Taču mums atbildēja, ka nekāda izmeklēšana netikšot veikta, jo tas esot pārāk dārgi. Mums tika norādīts, ka nevajag lieki stresot, jo šis tomēr nav konkursa fināla balsojums,» sašutusi ir Jeļena.

    «Konkursa organizatoru nostāja pārsteidza. Iespējams, viņi nolēma, ka slikta reklāma arī ir reklāma. Jo konkurss, par kuru līdz šim tika runāts maz vai nemaz, šī skandāla dēļ tika pamanīts. Manuprāt, šīm dāmām dalība konkursā bija jāaizliedz. Tikai tā konkursa organizatori varēja saglabāt savu reputāciju un parādīt, ka ne visu iespējams nopirkt,» pauž Serebrjakova.

    Viņai piekrīt ierēdne un divu dēlu mamma Gundega Bērziņa, kura arī pārtraukusi dalību konkursā.

    «Uzskatu, ka balsu pirkšana ir lielākais negods, kas grauj konkursa prestižu,» saka Gundega.

    «Pēc notikušā es šim konkursam vairs neticu,» PDz pavēsta vizāžiste un juriste Alīna Berga, kas šobrīd atrodos bērna kopšanas atvaļinājumā. Arī viņa finālā nepiedalīsies.

    «Turpināt piedalīties šādā balagānā ir zem mana goda,» uzsver Jeļena. «Kauns, ka kaut kas tāds notiek konkursā, kurā tiek piesaukts mūsu valsts vārds.

    Tas nav Mrs. Latvija 2020, bet gan konkurss Mans vīrs ir krutāks.

    Man būtu kauns kāpt uz skatuves, zinot, ka esmu balsis nopirkusi tikpat vienkārši kā veikalā kurpes. Esmu vīlusies, ka dažas sievietes uzvaras dēļ gatavas uz visu. Šādu sieviešu vidū jūtos neērti. Nevēlos nosaukt konkrētus vārdus, jo – kas nav pieķerts, nav zaglis. Lai tas paliek uz viņu sirdsapziņas.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē