• Šovu zvaigznei Vasiļevskai ar vienu telefonu ir par maz: Ko tik nevar atrast viņas somiņā!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    3. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Katrīne Vasiļevska.
    Foto: Kaspars Krafts (Picture Agency)
    Katrīne Vasiļevska.
    Influencere un raidījuma «Slavenības. Bez filtra» dalībniece Katrīne Vasiļevska ikdienā nepieciešamās lietas nēsā nelielā «Louis Vuitton» somiņā, ko viņa iegādājusies Dubaijā.
    Katrīne Vasiļevska.
    Katrīne Vasiļevska.

    Viens darbam, otrs saziņai

    «Somā man vienmēr ir divi telefoni. Vienu izmantoju saziņai, bet otru, kurš ir ar interneta pieslēgumu, izmantoju darbam – daudz filmēju gan sociālo tīklu saturam, gan reizēm arī sižetus raidījumam. Man vienmēr ir jaunākā modeļa telefoni ar vislabāko kameru. Man kā blogerei un influencerei ir svarīgi būt visu laiku modē.»

    Ar kājām staigā reti

    «Bez mašīnas atslēgām nekur nedodos. Man nepatīk staigāt ar kājām! Pat uz piemājas veikaliņu reizēm dodos ar savu BMW. Sportoju tikai trenažieru zālē, bet uz turieni braucu ar auto.»

    Vēstulītes no draugiem

    «Somiņā nēsāju līdzi vairākas mazas vēstulītes no manām un Pētera kāzām, ko mums rakstīja viesi. Par tām uzzinājām tikai pēc kāzām, kad mana draudzene atbrauca pie manis un izmētāja šīs mazās aploksnītes pa visu māju, lai varu tās atrast dažādās vietās. Ik pa brīdim tās atveru un priecājos. Piemēram, vienā rakstīts: «Pasmaidi! Bet ja negribas smaidīt, piezvani mums un mēs atbrauksim ar ogu vai divām!» Oga domāts vīns.»

    Soda talons

    «Somiņā man glabājas soda talons. Biju samaksājusi par B zonu, bet auto biju novietojusi A zonā, tāpēc nācās samaksāt 20 eiro un piecdesmit centu sodu.»

    Ziemassvētku dāvana

    «Naudas maku «Louis Vuitton», kurā glabāju skaidru naudu, bankas un atlaižu kartes, vīrs, pilots Pēteris Vasiļevskis man uzdāvināja Ziemassvētkos, kad abi atpūtāmies Dubaijā.»

    Stāsts ar laimīgām beigām

    «Nesen uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa ieraudzīju, ka mana «iPhone» austiņu kārbiņa ir atvērusies, bet viena austiņa kaut kur izkritusi. Visur ar vīru izmeklējāmies otru, līdz viņš to ieraudzīja Dzirnavu ielas vidū. Var redzēt, ka kāds tai pārbraucis pāri, bet, par laimi, tā strādā. Kad gatavoju vai man liek grimu, ar tām klausos dažādus podkāstus.»

    Acu gaišumam

    «Kad daudz filmējos, no spožajām gaismām acis kļūst sausas un sarkanas. Tāpēc nākas ik pa laikam tās mitrināt ar acu pilieniem.»

    Kafijas vietā

    «Kad man pietrūkst enerģijas, tad «Drain booster» ampulas saturu atšķaidu ūdenī un izdzeru. Efekts ir tāds, it kā es būtu izdzērusi divas kafijas tasītes.»

    Divas pogas

    «Nezinu, kāpēc, bet man somā ir divas pogas. Laikam no kāda apģērba izkritušas.»

    Lai seja nespīd

    «Mani televīzijas kolēģi vienmēr liek man nopūderēt seju, lai tā kadrā nespīdētu. Tāpēc pūderis vienmēr man ir līdzi.»

    Ausu aizbāžņi

    «Tā kā bieži lidoju, nākas izmantot ausu aizbāžņus.»

    Galvenais, lai lūpas spīd

    «Ikdienā varu staigāt gan ar, gan bez meikapa, taču, ja man nav uzkrāsotas lūpas, no mājas ārā neizeju. Uzacis un skropstas man katru dienu nav jākrāso, tāpēc galvenais ir lūpu spīdums, kas jāatjauno. Šī zīmola produkts ar lūpas palielinošo efektu ir nopērkams tikai aptiekās.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē