• Dzintris Kolāts sagaidījis pirmo mazmeitiņu – viņai ticis unikāls vārds!

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    14. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Bijušais Latvijas Radio ģenerāldirektors un dabas taku pētnieks kļuvis par vectētiņu savai pirmajai mazmeitai.

    Janvārī Dzintris lepojās, ka viņam beidzot ir mazdēls, kas turpinās dzimtas uzvārdu Kolāts, bet pirms neilga laika pasaulē nākusi viņa pirmā mazmeitiņa.

    Dzintra meita žurnāliste un producente Sarmīte Kolāte mazulītes piedzimšanu dokumentējusi tviterī ar ierakstu: «Vakar ieslēdzu dzemdību aplikāciju, aizgāju vēl uz manikīru un pedikīru (šaubījos, bet nospriedu, ka vajag, jo būtu tizli to pārcelt uz neskaidru laika posmu), un pēc tam teju pa taisno uz Dzemdību namu. Pēc dažām stundām Austra Koriandra bija ieradusies šajā pasaulē!».  

    Par to, kādēļ meitai izvēlēts tik neparasts otrais vārds Koriandra, Sarmīte PDz sacīja: «Koriandra patiesībā ir stāsts par mīlestību. Tas vārds radās vēl pirms pašas Koriandras. Sākumā kā joks, bet vēlāk sapratām – tas jau dzīvo savu dzīvi, un no tā nevar atteikties. Latvijā šobrīd nav nevienas Koriandras, un meitai ir iespēja kļūt par pirmo šī vārda vēstnesi.

    Par vārdu Austra – man jau sen bija doma: ja man kādreiz būs meita, viņu sauks tā. Tas ir latvisks un skaists vārds un labi kopā sader ar brāli Jāni.»

    Laimīgais vectētiņš, kurš patlaban dzīvo savās dzimtajās mājās Kuivižos un organizē pārgājienus pa vietējiem mežiem un randu pļavām, PDz atzina: «Esmu priecīgs, ka man jau ir ceturtais mazbērns. Trīs mazdēli un tagad arī mazmeitiņa. Meitenīte ir tikai dažas dienas veca, un man atsūtīja viņas fotogrāfiju. Tā tiešām ir brīnišķīga ziņa, ka pasaulē nācis mazs cilvēciņš, un mums jāgādā, lai viņai ir droša un sakarīga dzīves telpa.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē