• T/C Alfa māmiņtelpā higiēnas preces mazuļiem būs pieejamas bez maksas

    Bērns
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunajiem vecākiem, dodoties ikdienas gaitās ar mazuli, vienmēr ir aktuāls jautājums – vai būs vieta, kur iespējams pārtīt vai pabarot mazuli ar pilnvērtīgu higiēnas nodrošinājumu. T/c Alfa jau šobrīd saviem apmeklētājiem nodrošina divas ērtas un aprīkotas māmiņtelpas, taču turpmāk sadarbībā ar zīmolu Happy, tajās tiks nodrošinātas arī bezmaksas mazuļu higiēnas preces.

    “T/c Alfa ir divas labiekārtotās māmiņtelpas – viena pirmajā stāvā līdzās veikalam Douglas, savukārt otra otrajā stāvā līdzās elektrotehnikas veikalam Euronics, bet pēc jaunās piebūves atklāšanas apmeklētājiem tiks nodrošināta arī plaša un labiekārtota ģimenes telpa. Tajā vecāki varēs aprūpēt bērnus, bet māmiņām būs iespējas pabarot mazuļus norobežotā telpā,” skaidro t/c Alfa vadītāja Liene Apine. Ģimenes telpa būs izvietota jaunās ēkas trešajā stāvā.

    No šodienas abas jau esošās māmiņtelpas papildinātas ar Happy precēm mazuļiem – autiņbiksītēm, mitrajām salvetēm un higiēniskajiem paladziņiem – visu, kas nepieciešams bērniņa higiēnai. Ar šīm precēm pēcāk tiks aprīkota arī ģimenes telpa.

    T/c Alfa aicina vecākus, apmeklējot māmiņtelpu, rūpēties arī par citām māmiņām un tētiem, esot taupīgiem, un atceroties, ka arī nākamā mazuļa vecākiem, kas šo telpu apmeklēs, būs nepieciešamas higiēnas preces.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē