• Skudriņu ģimenei pievienojušies divi mīļi meinkuni: Zinājām, ka gribam ņemt šīs šķirnes kaķi

    Mājas mīluļi
    Evija Kalnbērza
    11. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    «Es viņus saucu par japāņiem,» par jaunpienācējiem Skudriņu ģimenē teic uzņēmēja, kurai nu mājās ir divi mazi, mīļi meinkūni.

    Divi meinkūni ar japāniskiem vārdiem – Haruko un Nasuro – jau pāris nedēļas ir Skudras metropoles īpašnieces Gundegas Skudriņas, vīra uzņēmēja Gundara Skudriņa un viņu meitu Gerdas Jasmīnas, Grētas un Gabrielas prieks un acuraugs.

    «Zinājām, ka gribam ņemt šīs šķirnes kaķi, jo mums vēl pirms dažiem gadiem bija meinkūns, kurš nodzīvoja septiņpadsmit gadus. Kādu laiku izsērojām, tad sapratām, ka gribam ņemt vēl vienu.»

    Gundega stāsta, ka sākotnēji plānojuši ņemt vienu kaķēnu. Pārpratuma pēc sanācis uz mājām paņemt nevis to astaini, kas bija redzams audzētāju atsūtītajā fotogrāfijā, bet citu.

    «Nolēmām, ka ņemsim abus. Ja jau man ir dvīnes, kāpēc lai nebūtu dvīņi – kaķēni? Vārdus viņiem jau bija iedevuši audzētāji, jo tādi pienācās pēc ciltsrakstiem. Tā kā vārdi ir japāniskas izcelsmes, es kaķus vienkārši saucu par japāņiem.

    Ģimene bija patīkami pārsteigta, kad uzzināja, ka mums būs divi kaķēni, jo domāja, ka es neko tādu nepieļautu.

    Taču tagad mājās gaisotne ir daudz harmoniskāka. Kaķēniem nav garlaicīgi, viņi ir viens otram. Arī jautrība lielāka. Viens ir delverīgāks, otrs mierīgāks,» stāsta Gundega.

    Viņa gan klusiņām pukojas, ka dažas glaunās mēbeles ir saskrāpētas un ka brīdī, kad viņa grasījusies nosūtīt svarīgu e-pastu, viens no rakariem uzgūlies uz datora klaviatūras. Sūtījums aizgājis citam adresātam.

    «Nācās atvainoties, ka e-pastu sūtījis mans kaķis. Tomēr īstenībā nespēju uz viņiem dusmoties, jo viņi ir tik  jauki un pūkaini, tā vien gribas viņus mīļot un mīļot,» stāsta viņa.

    Gundega PDz atklāj, ka jau pirms mīluļu ienākšanas mājās ar meitām vienojusies, ka par kaķēniem rūpēsies viņas un vienāda uzmanība tiks abiem mīluļiem.

    «Meitas ar lielu atbildību rūpējas – tīra kastītes un pabaro, man tādā ziņā nekas nav jādara,» priecājas kaķu saimniece. Viņa smejoties brīdina draugus: tagad bieži sociālo tīklu profilos būs redzamas Skudriņu kaķu bildes.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē