• VIDEO: Astroloģes prognoze septembrim: “Nav labs laiks jauniem iesākumiem!”

    Ezoterika
    Ilvija Melne
    Ilvija Melne
    12. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Par septembrī gaidāmajām planētu pārejām, kas ieviesīs pārmaiņas darba un veselības jomā, stāsta astroloģe ar 25 gadu pieredzi, mācību centra “Saskarsme” vadītāja Ingūna Zeltiņa.

    Līdz ar Saules ceļu Jaunavas zīmē septembrī priekšplānā izvirzīsies jautājumi par darbu, mājdzīvniekiem un veselību – īpaši profilaksi, imunitātes stiprināšanu, uzturu un sportiskajām aktivitātēm. Šis laiks daudziem palīdzēs atbrīvoties no kaitīgajiem ieradumiem un uzlabot fizisko labsajūtu. Tomēr astroloģe brīdina netērēt uzmanību un spēkus sīkumiem Jaunavai raksturīgajā manierē, lai nepazaudētu spēju redzēt kopainu un sekot saviem lielajiem mērķiem.

    Septembris būs harmonisks mēnesis zemes stihijas zodiaka zīmēm – Mežāžiem, Vēršiem, Jaunavām –, kā arī ūdens stihijas zīmēm – Vēžiem, Skorpioniem, izņemot Zivs zīmē dzimušajiem, kam rudens sākums būs trauksmaināks.

    No septembra vidus Marss veidos ļoti labvēlīgu aspektu ar Jupiteru, tāpēc Ingūna Zeltiņa aicina aktīvi darboties, izrādīt iniciatīvu un dibināt jaunus sakarus. Būs izteiktāka arī vēlme pēc panākumiem, veidosies pozitīvas ambīcijas un lieli plāni.

    Marss augustā sāka ceļu Dvīņu zīmē, tāpēc līdz 2023. gada martam Dvīņu zīmē dzimušie sajutīs lielu enerģijas un aktivitātes pieplūdumu, kā arī paātrinājumu daudzos dzīves jautājumos. Savukārt Jaunavas un Zivs zīmē dzimušie tuvākā pusgada laikā izjutīs spriedzi, jo nāksies veikt kādus darbus arī piespiedu kārtā. Pārējām zodiaka zīmēm šis laiks radīs vēlmi mācīties, pat vairākos virzienos un kursos vienlaicīgi.

    20. septembrī Venēra veidos trigonu ar Urānu, kas mūsu dzīvē ienesīs papildu iedvesmu, kā arī iespēju pēkšņi saņemt naudu, dāvanu vai kādu citu patīkamu pārsteigumu. Mēneša beigās Venēra būs opozīcijā ar Neptūnu, tāpēc attiecību un finanšu jautājumos astroloģe iesaka būt piesardzīgiem, neļauties ilūzijām un šaubīgiem piedāvājumiem. Būs jābūt arī uzmanīgākiem ar medikamentiem un pārtiku. Vairāk uzziniet noskatoties video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē