• Elita Patmalniece par attiecībām ar Grodumu: Dzīves nogalē viņš jutās laimīgs

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    “Tas bija likteņa pirksts,” par saskatīšanos ar leģendārās rokgrupas “Līvi” dalībnieku Jāni Grodumu un kopā pavadītiem divarpus laimīgiem gadiem, saka modes māksliniece Elita Patmalniece.

    Viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā Kad viņas satiekas, Elita atzīst, ka joprojām nesaprot, kāds maģisks “klikšķis” ar abiem toreiz noticis, nebūt ne pirmo reizi tiekoties. Taču kopā bijis tiešām labi.

    Elitu piesaistījusi Groduma spēcīgā personība un tas, ka ar viņu varējusi justies brīvi un nesasaistīti. Arī intīmā ziņā abiem labi saskanējis. Varētu dzīvot un dzīvot, bet … liktenis bija izlēmis tā un ne savādāk.

    “Dzīves nogalē viņš jutās laimīgs un arī es jutos laimīga. Bija kāds vīrietis 2.5 gadus, bija saskaņa un likās, ka tā varētu dzīvot un dzīvot, bet nu diemžēl” nosaka Elita. 

    Patmalniece raidījumā atklāj, ka Jānis izteicies – viņam žēl, ka abi nav satikušies 20 gadus agrāk. Taču viņa uzskata, ka tad abi diez vai būtu kopā, jo kā mūziķa sievai izturēt mūžīgo “rokenrolu” nav viegli.

    Savukārt runājot par to, kas Elitu saistījis pie Groduma, viņa smejoties saka, ka tas beidzot bijis vīrietis, no kura viņai nav bijis neērti.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Elita atklāti runā par attiecībām ar Jāni.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē