• Sezonas sākumā Kristaps Porziņģis tiks pietaupīts

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    4. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ESPN
    Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas Mavericks galvenais treneris Riks Kārlails šīs sezona sākumā neplāno dot Kirstapam Porziņģim pārlieku lielu spēles laiku, lai pasargātu spēlētāju no atkārtotām traumām, vēsta portāls clutchpoints.com.

    Kārlails sarunā ar The Dallas Morning News atklāja, ka viņš neplāno Porziņģi laist starta pieciniekā vairākas spēles pēc kārtas. Vienīgie mači, kad tas notiks, būs pret Oklahomsitijas Thunder un Detroitas Pistons.

    «Mēs ejam uz priekšu minūti no minūtes, stundu no stundas un dienu no dienas. Necentīšos paredzēt nākamās nedēļas notikumus, bet man patīk tas, ko Porziņģis pašlaik demonstrē. Tomēr es neredzu iespēju, ka viņš varētu sākt vairākas spēles starta pieciniekā,» atklāja treneris.

    Tikmēr pats Porziņģis iepriekš medijiem atklājis, ka, viņaprāt, pretiniekiem būs grūti nosegt viņu un arī bīstamo Luku Dončiču, jo abi spēlētāji lieliski darbojas gan groza tuvumā, gan no tālmetienu līnijas.

    Jau ziņots, ka Porziņģis maiņas darījuma rezultātā šī gada februārī nonāca Mavericks vienībā, bet jau jūnijā viņš parakstīja piecu gadu līgumu par 139 miljoniem eiro.

    Latvietis NBA laukumos nav spēlējis kopš 2018.gada 6.februāra, tomēr tuvojoties sezonai, viņš paudis lielu apņēmību atgriezties vēl spēcīgāks nekā bijis iepriekš.

    Ņujorkas Knicks komanda Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. 

    2017./18.gada sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,4 metienus.

    Iepriekšējā sezonā Dalasas Mavericks sakrāja bilanci 33–49 un Rietumu konferencē ieņēma priekšpēdējo vietu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē