• Porziņģis ar 26 punktiem pārtrauc Bucks 18 uzvaru sēriju, Bertānam 17 punkti Wizards panākumā

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    17. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Lukas Dončiča prombūtnē izcēlās ar 26 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Dalasas Mavericks pārtrauca līgas līdervienības Milvoki Bucks 18 uzvaru sēriju.

    Mavericks izbraukumā pieveica Milvoki «Bucks» ar 120:116 (36:22, 23:34, 27:20, 34:40). 

    Porziņģis šajā duelī nospēlēja 32 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no 11 divpunktu metieniem, četrus no astoņiem tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

    Viņa kontā bez 12 atlēkušajām bumbām bija arī četras rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, pa divām kļūdām un personiskajām piezīmēm. Mavericks komanda  ar  Porziņģi laukumā guva par 20 punktiem vairāk, nekā zaudēja, kas bija labākais rādītājs mačā.

    Tikpat punktus Mavericks vienībā guva arī Sets Karijs, 15 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Dorianam Finejam-Smitam, bet double-double – 13 punkti un 11 rezultatīvas piespēles – Džeilena Bransona kontā.

    Pretinieku rindās ar 48 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Jannis Adetokunbo, bet 17 punkti Kaila Korvera kontā.

    Tikai pašā sākumā nu jau līgas ekslīderi iekrāja dažu punktu pārsvaru. Turpmāko spēli vadībā bija dalasieši, atskaitot trešās ceturtdaļas vidu, kad divreiz minimālu pārsvaru izkaroja Bucks basketbolisti.

    Dalasas vienība ar 18 uzvarām 26 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, bet Bucks ar 24 panākumiem 28 cīņās joprojām ir līderpozīcijā Austrumos, taču piedzīvojusi par zaudējumu vairāk nekā Rietumu konferences labākā vienība Losandželosas Lakers.

    Ceturtdien Mavericks savā laukumā uzņems vēl vienu Austrumu konferences līdervienību Bostonas Celtics, kas pēdējās divās spēlēs zaudējusi.

    Latviešu zvaigzne Dāvis Bertāns pirmdien guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas Wizards komandai izcīnīt uzvaru.

    Wizards viesos ar rezultātu 133:119 (43:31, 24:30, 29:30, 37:28) pārspēja Detroitas Pistons.

    Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 35 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un divus no trim soda metieniem. 

    Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Wizards ar Bertānu laukumā iemeta par 19 punktiem vairāk nekā ielaida.

    Wizards komandā rezultatīvākais ar 35 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica 10 rezultatīvas piespēles. Pistons vienībā pa 22 punktiem guva Markiefs Moriss un Deriks Rouzs.

    Wizards ar astoņām uzvarām 25 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē