• Merzļikins atvaira 35 metienus uzvarā NHL

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    7. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NHL
    Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins pirmdien Losandželosā svinēja panākumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), rezervē paliekot Matīsam Kivleniekam.

    Merzļikina pārstāvētā Blue Jackets izbraukumā atgriezās uz uzvaru takas, ar rezultātu 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) pieveicot Losandželosas Kings.

    Merzļikins šajā duelī atvairīja 35 no 37 pretinieku mestajām ripām.

    Uz mājinieku vārtiem pirmajā periodā Kolumbusas hokejisti atbildēja ar trim ripām Neitana Džerba, Skota Heringtona un Kevina Stēnlunda izpildījumā. Trevors Lūiss atguva cerību mājiniekiem trešā perioda vidū, panākot 2:3, taču savus otros rezultativitātes punktus mačā minūti pirms mača beigām Gustavs Nīkvists, iemetot savus sezonas desmitos vārtus, un Pjērs Liks Dibuā ar piespēli.

    Blue Jackets rezervē jau ceturto spēli pēc kārtas bija otrs Latvijas vārtsargs Matīss Kivlenieks, kurš NHL vēl nav debitējis.

    Otrdien Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas Senators viesos tiksies ar Vašingtonas Capitals,  Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins viesosies pie Vegasas Golden Knights, bet otro spēli divās dienās izbraukumā aizvadīs Blus Jackets, viesojoties pie Anaheimas Ducks.

    Visas četras Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas cīnās Austrumu konferencē. Penguins ar 55 punktiem 42 spēlēs ir ceturtā, Blue Jackets ar 48 punktiem 43 cīņās ieņem desmito vietu, Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 45 punktiem 43 dueļos ir pozīciju zemāk, bet Senators ar 37 punktiem 42 mačos ir 14.vietā starp 16 komandām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē