• Deputāts Šmits: Neredzu, ka pensionāru dzīve ir būtiski pasliktinājusies

    Sabiedrība
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    19. februāris, 2021
    15 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Tiek prognozēts, ka 500 eiro pabalsti ģimenēm nebūs vienīgais palīdzības veids. Par esošo situāciju RīgaTV 24 raidījumā Ziņu top 5 savu viedokli pauda 13. Saeimas deputāts Didzis Šmits.

    “Tagad aizgājusi sacensība, kurš kuram kaut ko vairāk iedos. Jā, es varbūt būšu nepopulārs, bet, piedošanu, ja mēs skatāmies, kāpēc mēs šobrīd kaut ko dodam. Pirmkārt, nav nekādas valsts naudas. Ir mūsu nauda, ko mums atdos atpakaļ ar domu, ka mēs to iztērēsim prātīgāk nekā valsts to šobrīd spēj," uzskata Šmits.

    Vērtējot grupas, kurām šobrīd klājas vissmagāk, Šmits atzinīgi vērtē pabalstu ģimenēm, jo bērni nevar iet uz skolu. Būtībā piešķirtie 500 eiro esot pabalsts vecākiem, kuriem šobrīd jātiek galā ar dažādiem pienākumiem.

    “Lai man piedod pensionāri, bet es neredzu, kas, tā vispārīgi runājot, ir pasliktinājies pensionāru dzīvē, izņemot, protams, socializēšanās trūkumu ar bērniem, mazbērniem, kā tas ir mums visiem,” stāsta deputāts.

    Šmits uzskata, ka palīdzība būtu jāsaņem personām, kuras ir zaudējušas darbu, tomēr tam esot nepieciešami citi atbalsta instrumenti.

    Deputāts pauž viedokli, ka 500 eiro pabalsts kalpo kā atpirkšanās par veiksmīgo vakcīnas ieviešanas stāstu.

    15 komentāri

    Mārīte Alsberga Matuseviča/Krasavceva
    Būtu laiks nolaisties uz šīs grēcīgās zemes Kādēļ Šmits un pārējie neateicās no piemaksa un nekad neziedo nevienai maznodrošnātai nevalstiskai organizācijai ??????Sakārtojat savs domas pirms sākat ko lemt par grozījumiem un papildinājumiem Mums visiem izturību !!!!!
    Gunta Biteniece
    Neredzu nekādu dzīves pasliktināšnos deputātiņiem un ministriņiem. Vai tiesām tik grūti,ka nepārtraukti jāatmaksā dzīvoklis,degviela piltspavas un zīmulīši. Es domāju ka vajadzētu pārkārtoties-jūsu algas pensionāriem,kuri uzcēla šodienu,bet pensijas 300eiro apmērā vadošajiem nejēgām.. Tā jau kādreiz Āboltiņa izņirgājās par pensionāriem,pēc tam Viņķele,ka nepienākas tiem kas dzimuši un strādājusiPSRS.Tik viegls teksts-nav nākotnes bez pagātnes. Kur tādi Šmitiņi parādās un uzpeld?//
    Modris Slava
    Ja Smits būtu teicis: "Es neredzu, ka pensionāru stāvoklis būtu uzlabojies...", tad būtu pavisam cita runa. Taču viņš izrunājās tā, it kā pensionāru stāvoklis būtu labs vai vismaz apmierinošs. Ja jau ir tik akls, tad vajadzētu papētīt, pirms sāk tarkšķēt. :)

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē