• Vai «Supernovas» finālā gaidāms pārsteigums? Dons vairs nav vienīgais favorīts

    Supernova
    Marta Kalniņa
    10. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Visi vēl īsti nebija noklausījušies Dona dziesmu, kad jau steidza paziņot viņu par «Supernovas» uzvarētāju. Taču fināla vakarā vērtējums vairs nav tik vienbalsīgs. Ir arī citi favorīti.

    Šovakar noskaidrosies, kurš pārstāvēs Latviju Eirovīzijā. Vislielākās cerības jau pirms pusfināla tika liktas uz Donu un viņa dziesmu «Hollow». Vieniem patika dziesma, citiem – pats Dons. Pēc viņa uzstāšanās pusfinālā gan izskanēja arī klausītāju šaubas – dziesmas latviskā versija skanot labāk, arī šovs ne visiem nākot pie sirds. Kāpēc Dons gluži kā tāds bļitkotājs sēž uz koka kastes? Kas gan tajā slēpjas? Vēl kāds saklausīja līdzību ar citu jau dzirdētu dziesmu.

    Pēc pusfināla Dons nebūt vairs nebija vienīgais favorīts. Daudziem sirdī iekritis romantiskais duets «Vēstules» ar dziesmu «Kur?». Tā esot visoriģinālākā, turklāt atklāj jaunus talantus mūzikā.

    Par uzvaru var pacīnīties arī Katrīna Gupalo ar savu jautro «The Cat’s Song». Dziesma esot dikti lipīga, teksts un šovs – piemīlīgs, un daudziem atmiņā paliekot labāk nekā Dona vēstījums. Ja Katrīna uzvilktu augstpapēžu kurpes, viss aizietu kā smērēts!

    Tas, kuru sūtīsim uz konkursu Zviedrijā, taps zināms jau šovakar!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē