• Grupa «Raxtu Raxti» uzsāk jaunu koncertprogrammu. Būs jaudīgi!

    Koncerts
    Estere Jansone
    16. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Aicinot uz Latvijas svētku svinībām, jau šajā nedēļas nogalē «Raxtu Raxti» uzsāk koncerttūri ar programmu «Spēka dziesmas», ar ko aprīlī un maijā viesosies dažādās Latvijas vietās.

    Pavasaris ir laiks, kad sākam sakopt savu apkārtējo vidi, taču retāk padomājam, ka mums ir arī sava iekšējā vide jāsakārto. «Domājams, ikviens no mums kaut reizi ir dzirdējis vārdu salikumus «spēka vārdi», «spēka dziesmas». Visbiežāk tie dzirdēti droši vien dažādos dzīves godos, kā arī brīžos, kad īpaši nepieciešams spēks, izturība, piedošana un ticība gaismai sev un pasaulē. Arī mēs, kopā veidojot šo programmu, vēlējāmies izzināt savas spēka dziesmas un to nozīmi mūsu dzīvē. Dažiem no mums tās meklējamas jau bērnībā un dzīves laikā mainījušās, citi ar tām sastapušies jaunībā vai pavisam nesen. Laikam nav nozīmes, galvenais ir saprast, ka mūsu kultūrā ir iespēja atrast savu spēka avotu, kas ļauj sajust sevi laikā un pasaulē, apzināties savu vērtību un nozīmi.

    Šajā koncertprogrammā mūsu spēka avots būs latviešu tautasdziesmas,»

    stāsta Kristīne Kalniņa.

    Šī programma tapa, iedvesmojoties no projekta «Spēka dziesmas», kur mūziķi ieskaņoja divus albumus, atklājot sev vēl nedzirdētas melodijas, kas nu regulāri tiek dziedātas un spēlētas.

    Koncerti: 20. aprīlī Šlokenbekas muižā, 21. aprīlī koncertzālē «Valmiera», 26. aprīlī Smiltenes Kultūras centrā, 27. aprīlī Liepājā kultūras namā «Wiktorija», 28. aprīlī Rīgā K. K. fon Stricka villā, 10. maijā Mazmežotnes muižā, 11. maijā Saldus Mūzikas un mākslas skolā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē