• Vīrieti, tu vari dzīvot ilgāk! Tas nav nemaz tik sarežģīti

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Diemžēl joprojām vīrieši gan par savu veselību rūpējas mazāk, gan, likumsakarīgi, dzīvo īsāku mūžu nekā sievietes…

    Vairāku NVO apvienība – Alianse vīriešu veselībai – 2024. gadu simboliski pasludinājusi par Vīriešu veselības gadu. Biedrība aicina pievienoties arī citas organizācijas un to valdes, kam pamatmērķis ir – veicināt vīriešu veselības labbūtību gan mentālā, gan fiziskā nozīmē, lai palielinātu sabiedrības dzīvildzi, tai skaitā vīriešu sabiedrības daļas dzīvildzi (2022. gadā paredzamais mūža ilgums vīriešiem bija 69,4 gadi, bet sievietēm – 79,3 gadi).

    Alianse vīriešu veselībai šogad gan ieplānojusi lielākus pasākumus, gan turpina ikdienas mentoringa palīdzību jebkuram vīrietim – aktualizējot gan veselības profilakses nozīmību, gan palīglīdzekļu vajadzību pārslimojušiem vīriešiem, gan regulāru pašpalīdzības atbalsta grupu darbību, kuru viens no pamatprincipiem ir konfidencialitāte.

    Lasi vairāk un seko līdzi aktualitātēm: www.viriesuveselibai.lv. Tā ir informatīva platforma visu vecumu Latvijas vīriešiem. Sabiedrības iniciatīva, kuras mērķis – veicināt vīriešu gan garīgo, mentālo, psihoemocionālo, psihisko, gan fizisko veselību, lai palielinātu sabiedrības dzīvildzi, tai skaitā, vīriešu sabiedrības daļas dzīvildzi. NVO darbības jomās ir dažādu vecumu un paaudžu vīrieši – ne tikai pēc sešdesmit, bet arī pirms 40, vai ātrāk, arī pusaudži.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē