• Vai ar koka rullīti pēdas drīkst masēt katru dienu?

    Padomi
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Margit Kluthke/Shutterstock.com
    Vai masāžai ar pēdu koka rullīti var būt kādi ierobežojumi? Vai tā vienmēr ir nekaitīga? Varbūt tomēr jāievēro kāda piesardzība?

    Vei­cot vis­pā­rē­ju pē­du ma­sā­žu, or­ga­nis­mam noteikti ne­va­r kai­tēt. Ma­sē­jot ar rul­lī­ti pē­das, tiek skar­ti vi­si sva­rī­gā­kie pun­kti – tā ir vis­pā­rē­ja ma­sā­ža. Tā­da ma­sā­ža ir kā spir­dzi­no­ša un to­ni­zē­jo­ša du­ša.

    Tā­pēc laba arī re­flek­so­te­ra­pi­ja – pē­du ma­sā­ža, ko veic ar ro­kām, ma­sē­jot vi­sus ak­tī­vos pun­ktus, ta­ču īpa­ši ne­ie­dar­bo­jo­ties uz at­se­viš­ķiem or­gā­niem.

    Jo, šā­di ma­sē­jot, va­r dzied­nie­cis­ki ie­dar­bo­ties ti­kai uz tiem pun­ktiem, kas ta­jā brī­dī ir ju­tī­gi, tā­tad sig­na­li­zē, ka tiem ne­pie­cie­ša­ma to­ni­zē­jo­ša ie­dar­bī­ba. Bet tie pun­kti, kas ne­būs ju­tī­gi, vien­kār­ši uz ie­dar­bī­bu ne­re­aģēs. Tā­pēc dro­ši var pēdas masēt kat­ru die­nu.

    Ci­ta lie­ta bū­tu, ja no­lem­tu pa­dar­bo­ties ar kon­krē­tiem pun­ktiem, kas at­bild par at­se­viš­ķiem or­gā­niem, un spies­tu uz tiem mērķ­tie­cī­gi un ilg­sto­ši. Tad gan ie­dar­bī­bas se­cī­ba, spēks un il­gums ir sva­rī­gi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē