• Husker Heatwave Chili jeb nebraskiešu ugunīgais čili

    Tiekamies pie viena galda
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    Ieva
    Ieva
    25. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Šī ir autentiska Amerikas vidusrietumu čili recepte, kas palīdzēs sasildīt Latvijas rudens izskaņas saltās dienas un garos vakarus.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    2st 40m
    Kopējais laiks
    3st 10m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    3 padomi, lai ēdiens izdotos īpaši gards

    1. Var ņemt arī citu veidu konservētās pupiņas, taču jāraugās, lai tās nav pārlieku mīkstas un trauslas (kā mazās, baltās pupiņas) – tad tās izšķīdīs un pazudīs.

    2. Džefrijs parasti vispirms pārgriež tomātus uz pusēm un izspiež lieko šķidrumu un tikai tad sagriež druknos gabalos.

    3. Nākamajā dienā čili var uzsildīt, pievienojot tam tomātu sulu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē