• Tītara šķiņķa cepetis sinepju marinādē

    Gaļas ēdieni
    9. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēts putna cepetis recepte
    Marinēts putna cepetis recepte
    Vidēji liels putna cepetis, ko šķērēt un lietot salātu vai dārzeņu sautējumu papildināšanai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    2.5/5

    Tītara šķiņķi sabaksta ar burkāniem un ķiplokiem, pusstundu marinē ar ūdeni atšķaidītas sojas mērces un sinepju maisījumā. Cep stundu 160 grādos.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē