- Olas saputo ar cukuru, iecilā miltus.
- Uz cepamā papīra uzvelk riņķi, par trafaretu izmantojot lielā ievārījuma katla vāku.
- Uzlej mīklu (neko neietaukojot), cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
- Biskvītu vislabāk atdzesēt uz restītēm, uz leju liekot to pusi, kas cepot bija augšā.
- Vīnogām iztīra kauliņus, un, ja tās lielas, sagriež mazākos gabaliņos.
- Biskvīta ripu apsmērē ar krēmu, uzber sagrieztās vīnogas, liek nākamo biskvīta kārtu, krēmu un vīnogas, tad pēdējo biskvītu.
- Tortes virsu un sānus apsmērē ar krēmu, dekorē ar vīnogām.
Torte ar baltvīna krēmu
Tortes
5. februāris, 2018
Komentēt
Tortes ideja ir ļoti vienkārša, taču tā sanāk patiesi garda un aromātiska.
- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Vidējas