Vasarīgā ogu krēma kūka

Ogu laikā jācep ogu kūka!
Ogu kūka
Ievas Receptes
6. jūlijs

Saglabāt

Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
45m
Kopējais laiks
1st

11 × 35 cm lielā tartes veidnē ar izņemamu dibenu ieklāj smilšu mīklu (var nopirkt gatavu), nolīdzina un, kamēr gatavo pildījumu, liek aukstumā.

Olas saputo ar cukuru, iemaisa krējumu, pievieno rīvētu citrona miziņu, miltus un cieti, labi sajauc. Uzmanīgi iecilā ogas.

Maisījumu liek veidnē ieklātajā mīklā, nolīdzina, liek krāsns apakšējā daļā, 180 grādu temperatūrā cep 40–45 minūtes, līdz virsiņa ir skaisti zeltaina un maliņas apbrūnējušas.

Kūku veidnē atdzesē, tad no tās izņem, papildina vēl ar svaigām ogām, ja patīk, un griež gabalos.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs