• Vasarīgā ogu krēma kūka

    Ogu kūka
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    6. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ogu laikā jācep ogu kūka!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    45m
    Kopējais laiks
    1st

    11 × 35 cm lielā tartes veidnē ar izņemamu dibenu ieklāj smilšu mīklu (var nopirkt gatavu), nolīdzina un, kamēr gatavo pildījumu, liek aukstumā.

    Olas saputo ar cukuru, iemaisa krējumu, pievieno rīvētu citrona miziņu, miltus un cieti, labi sajauc. Uzmanīgi iecilā ogas.

    Maisījumu liek veidnē ieklātajā mīklā, nolīdzina, liek krāsns apakšējā daļā, 180 grādu temperatūrā cep 40–45 minūtes, līdz virsiņa ir skaisti zeltaina un maliņas apbrūnējušas.

    Kūku veidnē atdzesē, tad no tās izņem, papildina vēl ar svaigām ogām, ja patīk, un griež gabalos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē