• Šobrīd

    weather img

    Rīga -5°C Mākoņains, DA vējš, 3.09 m/s

    Tomātu zupa ar pelmeņiem

    Tomāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    28. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tomātu zupa ar pelmeņiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Tomātu zupa ar pelmeņiem
    Pelmeņi un krēmīga tomātu zupa vienā šķīvī?! O jā, un šis duets ir pasakains! Gatava nepilnā pusstundā. Pagatavo jau šovakar! Zupai var izmantot konservētos tomātus, tomēr daudz garšīgāk būs, ja liksi lietā mīkstākos dārza tomātus!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    1 vērtējums
    5/5
    • Sīpolu sasmalcina, papriku sagriež gabaliņos, katliņā sakarsētā eļļā apmaisot apcep. Iemaisa sakapātus ķiplokus un čili pārslas, īsu brīdi vēl cep.
    • Liek klāt sakapātus tomātus (tiem izgriež serdeņus; ja vēlas, nomizo), pārlej buljonu, vāra 10–15 minūtes, pēc garšas iemaisa sāli, piparus.
    • Tad zupā liek spinātus un pelmeņus, vāra, līdz pelmeņi gatavi.
    • Sadala porcijās, pārkaisa rīvētu sieru un bazilika lapiņas, ja ir.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+