Teļa gaļas baltais ragū jeb Blanquette de Veau

Gaļas ēdieni
Ievas Virtuve
16. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Teļa gaļas baltais ragū jeb Blanquette de Veau
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Teļa gaļas baltais ragū jeb Blanquette de Veau
Sātīgs, maigs un krēmīgs – ēdiens, kas tik labi piestāv nedēļas nogales vakariņām pēc svaigā gaisā pavadītas dienas. Gatavojiet nesteidzīgi, iemalkojot vīnu un ļaujoties sarunām.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+