- Sieru sarīvē, sajauc ar pārējām mīklas sastāvdaļām, veikli samīca stingrā mīklā. Pēc vajadzības, ja mīkla liekas pārāk cieta, pievieno 1–2 ēdamkarotes auksta ūdens. Mīklu saveļ bumbā, uz 30 minūtēm liek aukstumā.
- Tad to pa piciņai ņem un ar pirkstiem iespiež ar eļļu iesmērētās minigroziņu veidnītēs. Tās izklāj ar mīklu plānā kārtā, ar dakšiņu sadursta, lai cepoties neuzpūšas. Iznāk apmēram 20 minigroziņi.
- Veidnītes liek cepampannā, krāsnī 200 grādu temperatūrā groziņus cep zeltainus, bet nepārcep brūnus. Padzesētus groziņus no veidnītēm izgāž, atdzesē, slēgtā traukā vai maisiņā ledusskapī uzglabā līdz pildīšanai.
- Pildījumam zilo sieru sadrupina, brī sagriež mazos gabaliņos, sajauc ar saldo krējumu, sierus nedaudz sašķaidot, iemaisa sadrupinātus riekstus, mazos gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus un daļu uz pusēm pārgrieztu vīnogu.
- Maisījumu pilda groziņos, grezno ar vīnogu un valriekstu pusītēm, papildina ar zaļumiem pēc patikas.