Soli pa solim — krāsnī ceptas foreles ar vīnogām

Zivju ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
29. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Ķīnas kāposts saglabās zivs sulīgumu, savukārt vīnogas piešķirs tai svaigumu un patīkamu saldumiņu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+