Soli pa solim — krāsnī ceptas foreles ar vīnogām

Zivju ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
29. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Ķīnas kāposts saglabās zivs sulīgumu, savukārt vīnogas piešķirs tai svaigumu un patīkamu saldumiņu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+