• Šobrīd

    weather img

    Rīga +7°C

    Imunitāte ir tik svarīga

    FOTORECEPTE: Lieldienu klasika – pasha

    Vārītā Pasha
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    9. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lieldienu klasika-Pasha
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Lieldienu klasika-Pasha
    Saldā, ar augļiem un riekstiem bagātinātā, biezpiena pasha ir neatņemama Lieldienu galda sastāvdaļa.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    1 kg
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    25st
    Kopējais laiks
    25st 40m
    1 vērtējums
    5/5

     

     

    Noderīgi:

    • Sakapātās mandeles var aizstāt ar mandeļu skaidiņām.
    • Biezpiena izberšanu caur sietu var aizstāt ar blendēšanu vai izmalšanu caur gaļas mašīnu.
    • Žāvēti augļi un sukādes var būt visdažādākie, viss atkarīgs, ko vēlas pashas baudītāji.
    • Ja gribas pikantu pashu, tad žāvētos augļus un sukādes iepriekšējā vakarā patur rumā vai brendijā.
    • Pashas trauku var aizstāt ar jaunu puķupodu. Noteikti ar caurumu, lai liekajam šķidrumam būtu, kur notecēt.
    • Svarīgi pashu noslogot, lai izspiestu lieko mitrumu. To neaizmirsti noliet.
    • Alternatīva klasiskajai vārītajai pashai ir ātrā, nevārītā pasha. Tad saldo krējumu saputo, pievieno gatavajai masai un liek zem sloga.
    • Vārītā pasha var glabāties nedēļu pēc gatavošanas, nevārītā gan jāapēd dažu dienu laikā.
    • Sevišķi labi garšo ar ogu mērci!

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+