Tradicionālais skotu zivju pīrāgs

Zivju ēdieni
25. jūnijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tradicionālais skotu zivju pīrāgs recepte
Tradicionālais skotu zivju pīrāgs recepte
Izmēģini pagatavot ko neparastāku – tradicionālo skotu zivju pīrāgu!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st

Mērce

 

Pīrāga virspuse

 

  1. Salauž gabalos čabatu un liek to blenderī. Smalcina maizi, kamēr tā sabirzt parupjos graudiņos, taču nav tik smalka kā rīvmaize. 
  2. Maizei pievieno eļļu un smalki sagrieztus pētersīļus, visu blenderī vēlreiz samaisa. Masā ierīvē arī sieru un vēlreiz visu kārtīgi izmaisa. Iegūto masu kārto cepešpannā virs mērces, rūpīgi to izlīdzinot. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes. Ja paliek pāri pīrāga virspusei paredzētā masa, to vari ievietot saldējamā maisiņā un likt saldētavā – noderēs nākamajā reizē, kad atkal cepsi šo vai līdzīgu pīrāgu. 

 

Piedevas Nr. 1

 

 

Piedevas Nr. 2 

 

  1. Sālsūdenī vāra brokoļus. Kad tie mīksti, nokāš. Sacepumu griež gabalos un pasniedz kopā ar rāceņu biezeni un brokoļiem. 
     

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+