Ar sieru pildīta upes forele

Valentīndiena
8. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ar sieru pildīta upes forele recepte
Garšīgs ēdiens top tad, kad gatavošanas procesā ir piedomāts par katru mazāko sastāvdaļu, katrs produkts tiek cienīts un tam ēdienā ir sava misija.
Sarežģītība
Augsta
Personas
1
Izmaksas
Vidējas

Vispirms pagatavo zivi.

Sagatavo dārzeņus.

  1. Sagatavo sviestūdeni blanšēšanai: katliņā lej glāzi ūdens, kam pievieno sviestu, sāli un zaļumus.
  2. Uzvāra. Verdošajā ūdenī vispirms liek burkānus, bet pēc minūtes – sparģeļus un cukurzirņus.
  3. Uzreiz nokāš.
  4. Spinātus strauji apcep eļļā (dažas sekundes, lai tie saglabā kraukšķīgumu).

Mango mērce.

 

Kārto uz šķīvja.

  1. Šķīvī liek sparģeļus un spinātus.
  2. Pāri klāj zivi, burkānus un zirņus.
  3. Pasniedz ar mango mērci, svaigām salātlapām un dīgstiem, ko apslaka ar pesto.
  4. Pārkaisa ar viegli apgrauzdētiem ciedru riekstiem.

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs