• Ar sieru pildīta upes forele

    Valentīndiena
    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ar sieru pildīta upes forele recepte
    Ar sieru pildīta upes forele recepte
    Garšīgs ēdiens top tad, kad gatavošanas procesā ir piedomāts par katru mazāko sastāvdaļu, katrs produkts tiek cienīts un tam ēdienā ir sava misija.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    1
    Izmaksas
    Vidējas

    Vispirms pagatavo zivi.

    Sagatavo dārzeņus.

    1. Sagatavo sviestūdeni blanšēšanai: katliņā lej glāzi ūdens, kam pievieno sviestu, sāli un zaļumus.
    2. Uzvāra. Verdošajā ūdenī vispirms liek burkānus, bet pēc minūtes – sparģeļus un cukurzirņus.
    3. Uzreiz nokāš.
    4. Spinātus strauji apcep eļļā (dažas sekundes, lai tie saglabā kraukšķīgumu).

    Mango mērce.

     

    Kārto uz šķīvja.

    1. Šķīvī liek sparģeļus un spinātus.
    2. Pāri klāj zivi, burkānus un zirņus.
    3. Pasniedz ar mango mērci, svaigām salātlapām un dīgstiem, ko apslaka ar pesto.
    4. Pārkaisa ar viegli apgrauzdētiem ciedru riekstiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē