• Siers no Tuvajiem Austrumiem- Labne FOTORECEPTE

    Fotoreceptes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    20. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Labne
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Labne
    Labne ir lieliska piedeva zupām, sautējumiem un grilētiem ēdieniem, noderēs arī vīnogu lapu veltnīšu pildījumam.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    Četras 400ml burciņas
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    48st
    Kopējais laiks
    48st 20m

     

    No dotā daudzuma sanāk četras 400 ml burciņas

     

    Idejai! Labne kā deserts!

    Gatavo labni kārto stikla traukā pamīšus ar sezonas ogām un medu.

     

    Noderīgi!

    1. Jo biezāks saldais krējums, jo labāk – bumbiņas būs vieglāk savelt.
    2. Jo ilgāk ļausi notecēt šķidrumam, jo sausāks un stingrāks būs siers.
    3. Ja negaršo ķiploki, tad var iztikt bez to pievienošanas.
    4. Krēmveida masai pirms notecināšanas vari pievienot dažādas garšas, piemēram, paprikas pulveri, Dižonas sinepes, svaigus, sakapātus garšaugus – baziliku, oregano, dilles.
    5. Bumbas var būt tiklab sāļās uzkodas, kā deserts. Deserta bumbām nepievieno ķiploku un sāli, bet, piemēram, medu. Pasniedz ar svaigām zemenēm.
    6. Labni var neveltnēt bumbiņās, bet pasniegt tāpat, tad nostādināšanai pietiek ar 12 stundām.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē