Siers no Tuvajiem Austrumiem- Labne FOTORECEPTE

Fotoreceptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
20. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Labne
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Labne
Labne ir lieliska piedeva zupām, sautējumiem un grilētiem ēdieniem, noderēs arī vīnogu lapu veltnīšu pildījumam.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
Četras 400ml burciņas
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
48st
Kopējais laiks
48st 20m

 

No dotā daudzuma sanāk četras 400 ml burciņas

 

Idejai! Labne kā deserts!

Gatavo labni kārto stikla traukā pamīšus ar sezonas ogām un medu.

 

Noderīgi!

  1. Jo biezāks saldais krējums, jo labāk – bumbiņas būs vieglāk savelt.
  2. Jo ilgāk ļausi notecēt šķidrumam, jo sausāks un stingrāks būs siers.
  3. Ja negaršo ķiploki, tad var iztikt bez to pievienošanas.
  4. Krēmveida masai pirms notecināšanas vari pievienot dažādas garšas, piemēram, paprikas pulveri, Dižonas sinepes, svaigus, sakapātus garšaugus – baziliku, oregano, dilles.
  5. Bumbas var būt tiklab sāļās uzkodas, kā deserts. Deserta bumbām nepievieno ķiploku un sāli, bet, piemēram, medu. Pasniedz ar svaigām zemenēm.
  6. Labni var neveltnēt bumbiņās, bet pasniegt tāpat, tad nostādināšanai pietiek ar 12 stundām.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+