• Šobrīd

    weather img

    Rīga +31°C Skaidrs, A vējš, 4.12 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Kartupeļu pankūkas ar marinētiem burkāniem

    Kartupeļu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    13. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
    Rudenīga un svaiga uzkoda. Marinētais burkāns ir lielisks punkts uz i!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st
    2 vērtējumi
    5/5

    Marinētu burkānu pagatavošana:

    1. Svaigus burkānus ar dārzeņu mizotāju sagriež strēmelēs.
    2. Katliņā gatavo marinādi: ielej ūdeni, uzvāra, pievieno gaišo balzametiķi, pāris anīsa zvaigznes, sāli, cukuru, ja ir – citronzāli, rozā piparus.
    3. Visu vēlreiz uzkarsē un pārlej burkāniem, ļaujot tiem marinēties apmēram diennakti (kad marināde atdzisusi, burkānus ieliek ledusskapī).

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+