Kartupeļu pankūkas ar marinētiem burkāniem

Kartupeļu ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
13. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No žurnāla IEVAS Receptes arhīva
Rudenīga un svaiga uzkoda. Marinētais burkāns ir lielisks punkts uz i!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
2 vērtējumi
5/5

Marinētu burkānu pagatavošana:

  1. Svaigus burkānus ar dārzeņu mizotāju sagriež strēmelēs.
  2. Katliņā gatavo marinādi: ielej ūdeni, uzvāra, pievieno gaišo balzametiķi, pāris anīsa zvaigznes, sāli, cukuru, ja ir – citronzāli, rozā piparus.
  3. Visu vēlreiz uzkarsē un pārlej burkāniem, ļaujot tiem marinēties apmēram diennakti (kad marināde atdzisusi, burkānus ieliek ledusskapī).

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+