• Šobrīd

    weather img

    Rīga +25°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Kartupeļu pankūkas ar ikriem

    Kartupeļu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    8. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Arī visparastākās kartupeļu pankūkas var pārvērst par karalisku ēdienu, atliek vien tās pasniegt ar ikriem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    20m

    PADOMI!

    • Pankūkas ir gatavas, kad maliņas tām ir kļuvušas stingras un vidus labi izcepies.
    • Pankūku izskats ir atkarīgs no kartupeļu šķirnes. Ja kartupeļi ir ūdeņaini, bāli, arī pankūkas nebūs apetītlīgas. Labāk izvēlēties ne pārāk miltainus kartupeļus.
    • Kartupeļi uzsūc daudz taukvielu, tāpēc pankūkas jānosusina uz papīra salvetes. Ja paredzēts pasniegt siltas, pārklāj ar virtuves dvieli, lai neatdziest, tad liek uz sasildītiem šķīvjiem.
    • Ikrus var pasniegt arī ar plānajām vai rauga pankūkām. Krievu bļinas jeb pankūciņas parasti gatavo no griķu miltiem, pievienojot raugu.
    • Garšīga piedeva kartupeļu pankūkām ir arī sakapāta siļķe vai kūpināts lasis, kas sajaukts ar skābo krējumu un smalki sakapātu sīpolu. Pankūkas var ēst gan aukstas, gan karstas.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+