• Kartupeļu pankūkas ar ikriem

    Kartupeļu ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    8. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Arī visparastākās kartupeļu pankūkas var pārvērst par karalisku ēdienu, atliek vien tās pasniegt ar ikriem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    20m

    PADOMI!

    • Pankūkas ir gatavas, kad maliņas tām ir kļuvušas stingras un vidus labi izcepies.
    • Pankūku izskats ir atkarīgs no kartupeļu šķirnes. Ja kartupeļi ir ūdeņaini, bāli, arī pankūkas nebūs apetītlīgas. Labāk izvēlēties ne pārāk miltainus kartupeļus.
    • Kartupeļi uzsūc daudz taukvielu, tāpēc pankūkas jānosusina uz papīra salvetes. Ja paredzēts pasniegt siltas, pārklāj ar virtuves dvieli, lai neatdziest, tad liek uz sasildītiem šķīvjiem.
    • Ikrus var pasniegt arī ar plānajām vai rauga pankūkām. Krievu bļinas jeb pankūciņas parasti gatavo no griķu miltiem, pievienojot raugu.
    • Garšīga piedeva kartupeļu pankūkām ir arī sakapāta siļķe vai kūpināts lasis, kas sajaukts ar skābo krējumu un smalki sakapātu sīpolu. Pankūkas var ēst gan aukstas, gan karstas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē