Kartupeļu pankūkas ar ikriem

Kartupeļu ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
8. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Arī visparastākās kartupeļu pankūkas var pārvērst par karalisku ēdienu, atliek vien tās pasniegt ar ikriem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
20m

PADOMI!

  • Pankūkas ir gatavas, kad maliņas tām ir kļuvušas stingras un vidus labi izcepies.
  • Pankūku izskats ir atkarīgs no kartupeļu šķirnes. Ja kartupeļi ir ūdeņaini, bāli, arī pankūkas nebūs apetītlīgas. Labāk izvēlēties ne pārāk miltainus kartupeļus.
  • Kartupeļi uzsūc daudz taukvielu, tāpēc pankūkas jānosusina uz papīra salvetes. Ja paredzēts pasniegt siltas, pārklāj ar virtuves dvieli, lai neatdziest, tad liek uz sasildītiem šķīvjiem.
  • Ikrus var pasniegt arī ar plānajām vai rauga pankūkām. Krievu bļinas jeb pankūciņas parasti gatavo no griķu miltiem, pievienojot raugu.
  • Garšīga piedeva kartupeļu pankūkām ir arī sakapāta siļķe vai kūpināts lasis, kas sajaukts ar skābo krējumu un smalki sakapātu sīpolu. Pankūkas var ēst gan aukstas, gan karstas.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+