Kartupeļu pankūkas ar ikriem

Arī parastās kartupeļu pankūkas var pārvērst par smalku ēdienu, atliek vien tās pasniegt ar ikriem.
Pankūkas
25. marts

Drukāt

Saglabāt

Kartupeļu pankūkas ar ikriem recepte
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
20m

PADOMI!

  • Pankūkas ir gatavas, kad maliņas tām ir kļuvušas stingras un vidus labi izcepies.
  • Pankūku izskats ir atkarīgs no kartupeļu šķirnes. Ja tie ir ūdeņaini, bāli, arī pankūkas nebūs apetītlīgas. Labāk izvēlēties ne pārāk miltainus kartupeļus.
  • Kartupeļi uzsūc daudz taukvielu, tāpēc pankūkas jānosusina uz papīra salvetes. Ja paredzēts pasniegt siltas, pārklāj ar virtuves dvieli, lai neatdziest, tad liek uz sasildītiem šķīvjiem.
  • Ikrus var pasniegt arī ar plānajām vai rauga pankūkām. Krievu bļinas jeb pankūciņas parasti gatavo no griķu miltiem, pievienojot raugu. Garšīga piedeva ir sakapāta siļķe vai kūpināts lasis, kas sajaukts ar skābo krējumu un smalki sakapātu sīpolu. Pankūkas var ēst gan aukstas, gan karstas.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs