Pašu gatavoti pelmeņi — virtuves klasika

Fotoreceptes
Kristīne Vilīte
Kristīne Vilīte
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
23. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Klasiskie pelmeņi
Foto: Andrejs Nikiforovs, Kārlis Vilītis
Klasiskie pelmeņi
Gardi pelmeņi, kuri ir katras virtuvē pavadītās minūtes vērti.
Sarežģītība
Augsta
Personas
1 kg (40-55 pelmeņi)
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 30m

 

Noderīgi:

  • Mīciet mazas mīklas bumbiņas, tā ātrāk panāksiet vajadzīgo mīklas konsistenci un atsperīgumu. Mīkla jāmīca, līdz tā ir elastīga un spīdīga.
  • Klasiskiem pelmeņiem izvēlies cūkas un liellopa gaļu, bet droši eksperimentē un izmēģini dažādas gaļas.
  • Pelmeņus var vārīt arī uzreiz pēc pagatavošanas, nesaldētus.
  • Maltas gaļas masu var uzlabot, piemaļot klāt šķiņķa un speķa gabaliņus.
  • Gatavošanu ar rokām var aizstāt ar pelmeņu vai ravioli gatavošanas režģi.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+