Pašu gatavoti pelmeņi — virtuves klasika

Pelmeņi
Kristīne Vilīte
IEVAS Receptes
23. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs, Kārlis Vilītis
Klasiskie pelmeņi
Gardi pelmeņi, kuri ir katras virtuvē pavadītās minūtes vērti.
Sarežģītība
Augsta
Personas
1 kg (40-55 pelmeņi)
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 30m

 

Noderīgi:

  • Mīciet mazas mīklas bumbiņas, tā ātrāk panāksiet vajadzīgo mīklas konsistenci un atsperīgumu. Mīkla jāmīca, līdz tā ir elastīga un spīdīga.
  • Klasiskiem pelmeņiem izvēlies cūkas un liellopa gaļu, bet droši eksperimentē un izmēģini dažādas gaļas.
  • Pelmeņus var vārīt arī uzreiz pēc pagatavošanas, nesaldētus.
  • Maltas gaļas masu var uzlabot, piemaļot klāt šķiņķa un speķa gabaliņus.
  • Gatavošanu ar rokām var aizstāt ar pelmeņu vai ravioli gatavošanas režģi.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs