• Jērs ar piparade

    Gaļas ēdieni
    19. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jērs ar piparade
    Jērs ar piparade
    Piparade ir tradicionāls Francijas Basku reģiona ēdiens, ko gatavo no sīpoliem, zaļajiem pipariem un tomātiem, papildinot arī ar čili. Piparade tiek pasniegts gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē