Baltkrievu draņiki ar mačanku jeb kartupeļu pankūkas ar gaļas, sīpolu un saldā krējuma mērci

Zeltainās kartupeļu pankūkas ar saldā krējuma mērci no baltkrievu tradicionālās virtuves būs lieliska ideja sātīgai un garšīgai maltītei.
Pankūkas
11. oktobris, 2018

Drukāt

Saglabāt

Draņiki ar mačanku recepte
Sarežģītība
Zema
Personas
6 pankūkas
Izmaksas
Lēti

 

Mačankai:

  1. Sagriež mazos kubiņos cūkgaļas krūtiņu.
  2. Uz smalkās rīves sarīvē sīpolus.
  3. Gaļu un sīpolus liek pannā bez eļļas, pielej mazliet ūdens, pieber sāli un piparus.
  4. Tvaicē aptuveni 20 minūtes. Pieber ēdamkaroti kviešu miltu un samaisa.
  5. Pievieno saldo krējumu, apmaisa un, regulāri maisot, tvaicē uz nelielas uguns vēl aptuveni 20 minūtes.
  6. Pārlej mačanku atbilstošā trauciņā un ēd kopā ar draņikiem.

! Ja nevēlies, lai kartupeļu pankūkām sarīvētie kartupeļi kļūst pelēki, pankūku mīklai jāpievieno smalki sarīvēts liels sīpols.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs