Gurķa – zemeņu uzkodas

Ātrās uzkodas
Daina Lapiņa
18. jūnijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Ātri pagatavojamas, bet šikas uzkodiņas svētku galdam.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
1 vērtējums
5/5

Gurķi nomizo, dekoratīvākam izskatam var atstāt zaļās mizas josliņas, sagriež aptuveni 8 mm biezās šķēlēs un uz brīdi uzliek papīra dvielim, lai nosusinātu lieko mitrumu. Pēc tam katrai gurķa ripiņai virsū liek bazilika lapiņu, uz tās uzliek siera gabaliņu un virsū zemenes pusīti. Sasprauž ar mazu iesmiņu, pārkaisa citronpiparus un čili pārslas.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+