Gurķa – zemeņu uzkodas

Ātri pagatavojamas, bet šikas uzkodiņas svētku galdam.
Ātrās uzkodas
Daina Lapiņa
18. jūnijs

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
1 vērtējums
5/5

Gurķi nomizo, dekoratīvākam izskatam var atstāt zaļās mizas josliņas, sagriež aptuveni 8 mm biezās šķēlēs un uz brīdi uzliek papīra dvielim, lai nosusinātu lieko mitrumu. Pēc tam katrai gurķa ripiņai virsū liek bazilika lapiņu, uz tās uzliek siera gabaliņu un virsū zemenes pusīti. Sasprauž ar mazu iesmiņu, pārkaisa citronpiparus un čili pārslas.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs