• Vīnogu fokača ar rozmarīnu

    Itālijas virtuve
    19. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vīnogu fokača ar rozmarīnu
    Vīnogu fokača ar rozmarīnu
    Garšu kombinācija, ko veido vīnogu saldums, sāls, rozmarīns un izteiktā olīveļļas nots, ir brīnišķīga. Lieliska uzkoda!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē