• Cepam burgermaizītes paši!

    Gatavo pats
    Ieva
    Ieva
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    9. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    No kā sastāv labs, veselīgs burgeris? No labas gaļas, svaigiem dārzeņiem, laba sieta un labas maizītes, ko var izcept arī paši!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    3 vērtējumi
    3.33/5
    • Lielā bļodā sajauc miltus, sāli, sauso raugu. Ieberž sviestu. Pievieno tik daudz silta ūdens, lai izveidotu mīkstu, lipīgu mīklu.
    • Uz miltiem kaisītas virsmas mīca nepilnas 10 minūtes – līdz mīkla kļuvusi staipīga un gluda.
    • No mīklas saveļ sīkas bumbiņas (mazākas, nekā esi iecerējusi maizītes) – no šāda daudzuma iznāks apmēram 20.
    • Bumbiņas izkārto cepešpannā, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nepilnu stundu padomāt.
    • Pirms šaušanas krāsnī katru apziež ar olu un apkaisa ar sezama sēkliņām.
    • Krāsni uzkarsē līdz 210 grādiem. Šādā temperatūrā cep 10 minūtes, tad temperatūru samazina līdz 180 un cep vēl minūtes 10.

    Dažas idejas arī pašiem burgeriem:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē