Cepam burgermaizītes paši!

Maize
Ieva
Ieva
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
9. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Shutterstock
No kā sastāv labs, veselīgs burgeris? No labas gaļas, svaigiem dārzeņiem, laba sieta un labas maizītes, ko var izcept arī paši!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
2 vērtējumi
5/5
  • Lielā bļodā sajauc miltus, sāli, sauso raugu. Ieberž sviestu. Pievieno tik daudz silta ūdens, lai izveidotu mīkstu, lipīgu mīklu.
  • Uz miltiem kaisītas virsmas mīca nepilnas 10 minūtes – līdz mīkla kļuvusi staipīga un gluda.
  • No mīklas saveļ sīkas bumbiņas (mazākas, nekā esi iecerējusi maizītes) – no šāda daudzuma iznāks apmēram 20.
  • Bumbiņas izkārto cepešpannā, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz nepilnu stundu padomāt.
  • Pirms šaušanas krāsnī katru apziež ar olu un apkaisa ar sezama sēkliņām.
  • Krāsni uzkarsē līdz 210 grādiem. Šādā temperatūrā cep 10 minūtes, tad temperatūru samazina līdz 180 un cep vēl minūtes 10.

Dažas idejas arī pašiem burgeriem:

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+