Polentas kūka ar cidoniju sīrupu

6. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Polentas kūka ar cidoniju sīrupu recepte
Polentas kūka ar cidoniju sīrupu recepte
Pievērs uzmanību, vai tava polenta ir vārāma tikai 5-10 minūtes, jo tikai tā droši zināsi, ka kūkā tās graudi nekļūs cieti.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

! Ja cidoniju sīrupu vāri pats, norādītās garšvielas – ingveru, kardamonu, kanēli, muskatriekstu – liec jau sīrupā. Ja pērc veikalā - garšvielas pievieno mīklai.

 

Recepte paredzēta 20-25 cm veidnei:

Var pasniegt ar ķirbju krēmu: 300 g muskatķirbja gabaliņu liek cepties krāsnī, pievienojot ēdamkaroti brūnā cukura, nedaudz eļļas un iecienītākās ziemas garšvielas: kanēli, ingveru, muskatriekstu, kādu krustnagliņu. Pacepina, līdz mīksts (kādas 15 minūtes), atdzesē un sajauc ar kārbiņu krēmsiera.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+