• Polentas kūka ar cidoniju sīrupu

    6. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Polentas kūka ar cidoniju sīrupu recepte
    Polentas kūka ar cidoniju sīrupu recepte
    Pievērs uzmanību, vai tava polenta ir vārāma tikai 5-10 minūtes, jo tikai tā droši zināsi, ka kūkā tās graudi nekļūs cieti.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    ! Ja cidoniju sīrupu vāri pats, norādītās garšvielas – ingveru, kardamonu, kanēli, muskatriekstu – liec jau sīrupā. Ja pērc veikalā - garšvielas pievieno mīklai.

     

    Recepte paredzēta 20-25 cm veidnei:

    Var pasniegt ar ķirbju krēmu: 300 g muskatķirbja gabaliņu liek cepties krāsnī, pievienojot ēdamkaroti brūnā cukura, nedaudz eļļas un iecienītākās ziemas garšvielas: kanēli, ingveru, muskatriekstu, kādu krustnagliņu. Pacepina, līdz mīksts (kādas 15 minūtes), atdzesē un sajauc ar kārbiņu krēmsiera.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē