Karstās peldošās salas ar pralinē un ogām

Franču virtuve
7. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Karstās peldošās salas ar pralinē un ogām recepte
Karstās peldošās salas ar pralinē un ogām recepte
Maigs deserts, šoreiz gatavots krāsnī, formiņās.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Lēti

Pralinē

Mērce

  1. Dzeltenumiem pievieno 50 g cukura, šķipsniņu sāls un apelsīna miziņu. Sakuļ, līdz masa kļūst bāla.
  2. Pienu un saldo krējumu lej katliņā, pievieno vienas vaniļas pāksts sēkliņas (vai vienu tējkaroti ekstrakta) un pāksti. Liek virs nelielas uguns. Tiklīdz tas sācis vārīties, noņem no uguns.
  3. Karsto pienu lēnītēm pievieno sakulto olu masai, nepārtraukti maisot.
  4. Visu lej atpakaļ katliņā un virs uguns maisot karsē, līdz masa viegli sabiezē. Noņem no uguns un liek atdzist. Izņem vaniļas pāksti.

Salas

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+