Biezpiena deserts ar meža ogām

Liesie deserti
22. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Biezpiena deserts ar meža ogām
Biezpiena deserts ar meža ogām
Versija par latviešu saldo klasiku biezpiena sieriņu Kārums. Pietiekami vienkārša, lai būtu pagatavojama mājas virtuvē, taču pietiekami efektīga, lai pārsteigtu ģimeni vai viesus. Īpaša odziņa – desertu pasniedz ar gaisīgu zabajone mērci, gatavotu ar Latvijā tapušu rabarberu dzirkstošo vīnu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Desertu var pasniegt ar upeņu sorbetu. To pagatavo šādi: upenes izberž caur sietu, pēc garšas sajauc ar pūdercukuru un uz lēnas uguns vāra līdz pirmajam burbulim. Iejauc glikozes sīrupu (1 ēdamkarote uz 1 l ogu), nedaudz atdzesē un liek saldējuma mašīnā.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+