• Biezpiena deserts ar meža ogām

    Liesie deserti
    22. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena deserts ar meža ogām
    Biezpiena deserts ar meža ogām
    Versija par latviešu saldo klasiku biezpiena sieriņu Kārums. Pietiekami vienkārša, lai būtu pagatavojama mājas virtuvē, taču pietiekami efektīga, lai pārsteigtu ģimeni vai viesus. Īpaša odziņa – desertu pasniedz ar gaisīgu zabajone mērci, gatavotu ar Latvijā tapušu rabarberu dzirkstošo vīnu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Desertu var pasniegt ar upeņu sorbetu. To pagatavo šādi: upenes izberž caur sietu, pēc garšas sajauc ar pūdercukuru un uz lēnas uguns vāra līdz pirmajam burbulim. Iejauc glikozes sīrupu (1 ēdamkarote uz 1 l ogu), nedaudz atdzesē un liek saldējuma mašīnā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē