Baltmaizes sacepums ar ābolu biezeni

Maizes ēdieni
9. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Baltmaizes sacepums ar ābolu biezeni recepte
Baltmaizes sacepums ar ābolu biezeni recepte
Saldskābs, burvīgs deserts no āboliem un baltmaizes.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

ĀBOLU BIEZENIS

  1. Ābolus nomizo un sagriež kubiciņos.
  2. Sagrieztos ābolus liek katlā kopā ar ūdeni un cukuru. Ik pa laikam apmaisot, visu vāra 25 minūtes, līdz āboli kļuvuši mīksti. Biezeni atdzesē.  

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+