• Perfekti kraukšķīgi frī kartupeļi – soli pa solim

    Kartupeļi
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    20. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Frī kartupeļi
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Frī kartupeļi
    Zeltaini, kraukšķīgi un ļoti garšīgi – mājās gatavoti frī kartupelīši. Vēl tikai jāsagatavo pāris mērcītes, zaļo salātu bļoda un gardēžu vakariņas gatavas.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    pēc izvēles
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    50m
    4 vērtējumi
    5/5

    Lai fritēti kartupeļi izdotos skaisti zeltaini un kraukšķīgi, lai nebūtu piesūkušies ar eļļu un salūzuši, fritējot jāievēro daži priekšnoteikumi. Lai to izdarītu, ļoti vēlams termometrs karstuma mērīšanai, jo ir svarīgi ievērot pareizu eļļas temperatūru.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē