• Krāsnī cepts ziedkāposts

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    2. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepts ziedkāposts
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Krāsnī cepts ziedkāposts
    Tik vienkārši pagatavojams, taču tik svinīgi skaists un ļoti, ļoti garšīgs. Baudi kopā ar kaudzi siera un savu mīļāko mērcīti!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    1st 10m
    Kopējais laiks
    1st 20m
    • Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
    • Ziedkāpostu liek pannā uz cepampapīra, apslaka ar eļļu, pārkaisa sāli, liek krāsnī aptuveni uz stundu (vai vairāk), līdz ziedkāposts sāk apbrūnēt.
    • Tad to no krāsns izņem, pārkaisa ar rīvētu cieto sieru, virs tā piespiežot kārto Čedaras siera kaudzīti, pārkaisa piparus.
    • Liek atpakaļ krāsnī, cep, līdz siers ir pakusis un ziedkāposts, tam ar dakšiņu iedurot, ir pietiekami mīksts, tomēr vēl stingrs.
    • Pirms pasniegšanas veselu vai sadalītu gabalos var pārliet ar kādu mērci un pēc patikas pārkaisīt ar dīgstiem vai citiem zaļumiem.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē