• Gaisīgā rabarberu kūka Rasiņa

    Kūkas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Debešķīgi garda, ar vieglu olbaltuma mākonīša cepurīti. Kad kūka izņemta no krāsns un dziest, uz tās veidojas tādas kā rasas lāsītes – tāpēc arī nosaukums Rasiņa.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    5 vērtējumi
    4/5

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk