Saldskābā cūkgaļa ar papriku un ananasiem

Metode kā pagatavot nevainojamu cūkgaļu ķīniešu gaumē – lipīgu, kraukšķīgu, reizē saceptu un sulīgu.
Gaļas ēdieni
28. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Saldskābā cūkgaļa ar papriku un ananasiem
Sarežģītība
Augsta
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs