Saldskābā cūkgaļa ar papriku un ananasiem

Fotoreceptes
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
6. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Metode, kā pagatavot nevainojamu cūkgaļu ķīniešu gaumē – lipīgu, kraukšķīgu, reizē saceptu un sulīgu.
Sarežģītība
Augsta
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+