• Čimičuri mērce

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Čimičuri mērce
    Foto: Ieva Andersone
    Čimičuri mērce
    Svaiga un aromātiska eļļas un garšaugu mērce no Argentīnas, kas īpaši piestāvēs picai ar gaļu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m
    • Ķiploku, sīpolu, čili smalki sakapā.
    • Visu liek trauciņā, pārkaisa ar cukuru, sāli un pipariem, pievieno etiķi un, viegli stampājot, sajauc. Atļauj nedaudz savilkties.
    • Kuļot ar putojamo slotiņu, lēnā tērcītē pievieno eļļu.
    • Visbeidzot iejauc sakapātos zaļumus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē