Čimičuri mērce

Mērces
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
16. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Čimičuri mērce
Foto: Ieva Andersone
Čimičuri mērce
Svaiga un aromātiska eļļas un garšaugu mērce no Argentīnas, kas īpaši piestāvēs picai ar gaļu!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
10m
  • Ķiploku, sīpolu, čili smalki sakapā.
  • Visu liek trauciņā, pārkaisa ar cukuru, sāli un pipariem, pievieno etiķi un, viegli stampājot, sajauc. Atļauj nedaudz savilkties.
  • Kuļot ar putojamo slotiņu, lēnā tērcītē pievieno eļļu.
  • Visbeidzot iejauc sakapātos zaļumus.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+