• Buberts ar mango mērci

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Buberts ar mango mērci
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Buberts ar mango mērci
    Gluži kā bērnībā, tikai vēl labāks! Viegls un atsvaidzinošs deserts, kas ies pie sirds mango mīļotājiem. Mango mērce tik labi papildina maigo, gaisīgo bubertu! Ja svaigi un sulīgi mango veikalā nav atrodami, labi noderēs saldēta mango gabaliņi – ar tiem pagatavošana vēl vienkāršāka.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m
    • Uzkarsētā pienā ar cukuru maisot strūkliņā ber mannu, lēni vāra, līdz manna uzbriest un putra sabiezē vidējā biezumā.
    • Karstā putrā lej un, nepārtraukti maisot, iejauc sakultus olu dzeltenumus.
    • Tūlīt pēc tam iecilā saputotus olu baltumus.
    • Bubertu atdzesē, pagatavo mango mērci.
    • Mango nomizo, pusi mīkstuma sagriež mazos gabaliņos.
    • Otru pusi kopā ar laima sulu un pūdercukuru sablendē, iemaisa sagriezto pusi.
    • Atdzesētu bubertu pārlej ar mango mērci.
    •  

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē