• Šobrīd

    weather img

    Rīga +29°C Skaidrs, D/DA vējš, 1.54 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Aši un gardi: Picas maize

    Sāļās uzkodas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Picas maize
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Picas maize
    Gaidi viesus vai plāno filmu vakaru ģimenes lokā? Vai varbūt gribi vienatnē nobaudīt kādu viegli pagatavojamu našķi? Mums ir ideāla uzkoda brīvdienu vakaram – cepta, kraukšķīga picas maizīte. Saderēs kā ar vīna glāzi, tā kausiņu vēsa alus vai garšīgu limonādi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Pannā sakarsētā eļļā iedrupina malto gaļu, lielā karstumā apmaisot cep brūnu.
    • Pārlej un iemaisa tomātu mērci, uzkarsē un apmaisot cep, līdz sabiezē, apmēram 15 minūtes.
    • Iemaisa daļu sagrieztu bazilika lapiņu, pēc garšas iemaisa sāli un piparus.
    • Bageti pārgriež uz pusēm un katru pusi vēlreiz pārgriež horizontāli.
    • Liek uz cepampapīra ar griezumu uz augšu, krāsnī grila režīmā viegli apcep.
    • Maizi pārklāj ar cepto gaļu un saplēstu mocarellu, pārkaisa piparus.
    • Liek atkal krāsnī, grilē dažas minūtes, līdz siers pakūst un kļūst zeltains.
    • Pārkaisa piparus un bazilika lapiņas.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+