• Aši un gardi: Picas maize

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Picas maize
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Picas maize
    Gaidi viesus vai plāno filmu vakaru ģimenes lokā? Vai varbūt gribi vienatnē nobaudīt kādu viegli pagatavojamu našķi? Mums ir ideāla uzkoda brīvdienu vakaram – cepta, kraukšķīga picas maizīte. Saderēs kā ar vīna glāzi, tā kausiņu vēsa alus vai garšīgu limonādi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Pannā sakarsētā eļļā iedrupina malto gaļu, lielā karstumā apmaisot cep brūnu.
    • Pārlej un iemaisa tomātu mērci, uzkarsē un apmaisot cep, līdz sabiezē, apmēram 15 minūtes.
    • Iemaisa daļu sagrieztu bazilika lapiņu, pēc garšas iemaisa sāli un piparus.
    • Bageti pārgriež uz pusēm un katru pusi vēlreiz pārgriež horizontāli.
    • Liek uz cepampapīra ar griezumu uz augšu, krāsnī grila režīmā viegli apcep.
    • Maizi pārklāj ar cepto gaļu un saplēstu mocarellu, pārkaisa piparus.
    • Liek atkal krāsnī, grilē dažas minūtes, līdz siers pakūst un kļūst zeltains.
    • Pārkaisa piparus un bazilika lapiņas.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē