• Nosaki savu likteni! Vārda numeroloģija

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    Ievas Stāsti
    Ievas Stāsti
    18. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dzhulbee / Shutterstock
    Piedzimstot pūrā saņemam vārdu, ko dzīvē dzirdam biežāk par jebkuru citu burtu un skaņu kombināciju. Vibrācijas, ko izstaro cilvēka vārds, raisa emocijas. Savukārt emocijas rada sajūtas, kas mudina rīkoties, piepildīt vēlmes un sapņus. Tā vārds kļūst par cilvēka likteņa lēmēju un ceļa zvaigzni.

    Vārds ir kā parole, uz ko atsaucamies. Bet vai tikai tuvākie draugi, kolēģi mūs uzrunā vārdā? Varbūt būsiet pamanījuši, jutuši, saklausījuši, ka pēkšņi mūs nosauc vārdā neredzams spēks? Atskatāmies, ieklausāmies uzmanīgāk… klusums. Vārds ir kods, pēc kura mūs sameklē sargeņģeļi, Vārds ir noslēpumaina debesu programma, un numeroloģija dod unikālu iespēju uzzināt, kādu nospiedumu tas atstāj cilvēka raksturā. Lai to noskaidrotu, numeroloģijā izveidota shēma (skat. tabulu), kurā katram burtam atbilst skaitlis. Saskaitot burtiem atbilstīgos skaitļus, iegūst vārda kodu.


    Katram alfabēta burtam atbilst skaitlis

    1 2 3 4 5 6 7 8 9
    A Ā B C Č D E Ē F
    G Ģ H I Ī J K Ķ L
    Ļ M N Ņ O P R S Š
    T U Ū V Z Ž      

     

     

     

     


    Piemērs

    Izskaitļojot kodu vārdam Amanda, iegūst skaitli 14 (1(a) + 2(m) + 1(a) + 3(n) + 6(d) + 1(a)). Pēc tam iegūto skaitli vienādo līdz viencipara skaitlim: 1 + 4 = 5. Tātad vārds Amanda nes skaitļa 5 vibrācijas. Īpaša uzmanība jāpievērš meistara skaitļiem – 11, 22, 33…, jo tie netiek vienādoti. Aprēķinot vārda Ija numeroloģisko kodu, iegūst meistara skaitli 11 (4(i) + 6(j) + 1(a)).

    Saskaitot sava vārda kodu, jāatceras, ka dažiem cilvēkiem ir unikāla iespēja izvēlēties vienu no diviem vārdiem, kurus vecāki ielikuši šūpulī un kas ierakstīti pasē. Piemēram, Klinta (7) Elizabete (8). Šā vārda īpašniece var ikdienā lietot to vārdu, ar kuru jūtas, sadzīvo labāk un kas viņai palīdz sasniegt dzīvē augstākus mērķus. Svarīgu rakstura šķautni atklāj arī vārda pirmais un pēdējais burts.     

    Ja jūs sevi asociējat ar pamazināmo vārdu – Zanīte, Lienīte –, nejūtaties pieaugusi un bieži kavējaties bērnībā, kad zāle bija zaļāka, debesis zilākas. Savukārt, ja sevi pozicionējiet uzvārdā, uzskatāt sevi par galveno dzimtā, tuvākajā apkārtnē, darba kolektīvā. Ne velti līderus, vadoņus, prezidentus sauc uzvārdā, jo viņi tādi ir vienīgie. Agrāk vai vēlāk gan augsto amatu nākas pamest. Lai saglabātu vārdā ietverto likteņa dāvāto spēku līdzsvaru, ieteicams sevi saukt atbilstīgi noteiktai situācijai.  

    Tagad populāri mainīt vārdu, jo vārda maiņa var izmainīt cilvēka dzīves ceļu, dot jaunas iespējas. Pirms tam vēlams konsultēties ar numerologu, jo, mainot vārdu, mainās enerģijas. Izvēloties jauno vārdu, ieteicams ieklausīties intuīcijā, mēģināt sajust, vai, par to domājot, vārdu izrunājot skaļi, ķermenī rodas spēks, enerģija. Jāizvēlas vārds, kas pievilina labvēlīgas situācijas, veiksmi un sader ar citiem numeroloģiskās matricas skaitļiem. Numerologi neiesaka izvēlēties dzimtas radinieku un slavenību vārdus. Jaunā vārda enerģija cilvēka dzīvē integrējas piecu gadu laikā. 

    Pirms tam gan ieteicams rūpīgi izpētīt vecāku doto vārdu. Vēlams izzināt sevi, pirms kļūt par citu cilvēku.

    Vārda kods

    1 

    Šā vārda koda īpašnieks ir spilgta personība, kas vienmēr cenšas visu darīt pats, visās dzīves situācijās palikt pats – tāds vienīgais un neatkārtojamais. Lai arī vienmēr un visur vēlas būt pirmais, iegūt uzvarētāja kausu vai palmas zaru, kritiskās situācijās viņš ir stiprais plecs ģimenei, tuviniekiem un draugiem. Vieninieks uzskata: viņa dzīves ceļš, ideja ir vienīgie pareizie, taču nekad nenodod otru. Tā vietā, lai pakļautu sitienam otru, neveiklo situāciju noveltu uz citu pleciem, viņš gatavs mesties strīdu krustugunīs, sitienus uzņemt uz sevi. Šā koda īpašnieks ir līderis, viņu interesē novitātes, meklējumi. Vīrietis, kura vārda kodu veido vieninieks, ir bezbailīgs, vīrišķīgs, bet sieviete – noslēpumaina. Taču abu dzimumu pārstāvju mērķi ir visaugstākie – viņi iesaistās ambiciozos projektos. Vieninieka dzīve ir spilgta, iespaidiem bagāta, prieka piepildīta. Viņš nekad nepaliek ēnā. Ir lielisks vadītājs, nelabprāt uzņemas padotā lomu. Vieninieks mācās no savām kļūdām, pieredzes, problēmas risina, paļaujoties uz savu prātu, zināšanām. Vieniniekam ir šaurs draugu loks, jo viņš līdzcietību, labvēlību izrāda tikai tad, ja viņam tas izdevīgi.

    2

    Cilvēks, kura vārda kodu veido divnieks, meklē pāri, vēlas dzīvē un darbā pieslieties stiprākam plecam. Tā viņš jūtas komfortablāk. Taču pats divnieks zina: viņš ir dubultlīderis (1 + 1 = 2), precīzāk sakot, viņš ir pelēkais kardināls. Viņam patīk kontrolēt, pašam paliekot ēnā. Šā koda īpašniekam ir divdabīga daba – te viņš ir taisnīgs, godprātīgs, te – negodīgs, blēdīgs. Sieviete ar šādu vārda kodu var būt lieliska mājasmāte, kas dzīvo vīram un bērniem, savukārt vīrietim viegli nokļūt zem sievas tupeles. Ir arī otrs divnieka tips: sieviete – liktenīgā sirds dāma, skaistule, vīrietis – mistisks donžuāns. Īsāk sakot, šā vārda koda īpašnieks ir noslēpumains tips ar vairākām sejām. Lai vai kā, viņam dzīvē svarīga harmonija, tāpēc viņš ap sevi rada komfortablu miera ostu. Jāatzīmē: lai gan divniekam piemīt talants pārliecināt ikvienu un par jebko, viņam pašam komunikācija padodas grūti, viņš nelabprāt uzstājas auditorijas priekšā. Šā koda īpašnieks visu dzīvi meklē patiesību, ir starpnieks, kas spēj nolīdzināt nesaskaņas, tiecas pēc mīlestības. Viņam svarīgi, ko citi par viņu domā. Viņš ir sapņotājs – sapņo par vieglumu sadzīvē, dzīves svinēšanu, bet pašam ir grūti nokļūt uz šā viļņa.

    3

    Šā vārda īpašnieks ir jautrs optimists, ar viņu viegli kontaktēties, sabiedrībā viņš izturas brīvi, nepiespiesti. Trijnieks uzticas cilvēkiem, saņemtajai informācijai, notikumiem, izvairās no nepatikšanām, problēmas neņem pie sirds. Cilvēks, kura vārds nes trijnieka enerģiju, labprāt iesaistās dažādos pasākumos, viņu viegli pavilkt uz varoņdarbiem, apmuļķot. Apkārtējiem viņš bieži vien ir kā burvju nūjiņa, kas spēj izpildīt visas vēlēšanās. Ja vieninieks spēj visu paveikt viens, divnieks – pārī, tad šā vārda nēsātājs ir kompānijas dvēsele. Viņam patīk būt uzmanības centrā. Vārds, kura burtu kods veido skaitli 3, labāk der vīrieša raksturam, jo trijnieka vibrācija ļauj ātri pieņemt lēmumu un drosmīgi rīkoties. Mūsdienās, kad bieži vien sieviete uzņemas vīrieša pienākumus – veiksmīgi vada kompāniju, organizē un vada gan sadzīvi, gan kārto profesionālus jautājumus, šis kods var palīdzēt daiļā dzimuma būtnei izveidot veiksmīgu karjeru. Stiprā dzimuma pārstāvis, kura vārdā ir trijnieka vibrācija, ir vīrišķīgs, sieviete – skaista. Gan viens, gan otrs, apzinoties savu pievilcību un šarmu, pamanās viegli un gudri piedāvāt citiem savus pakalpojumus, pārdot preces. Trijniekam ir daudzveidīgas intereses, taču vēlmju bieži vien vairāk nekā iespēju.

    4

    Cilvēks, kura vārdu veido četrinieka vibrācijas, ir personība, kas zina, ko vēlas. Viņš ir praktisks, pedantisks, prasīgs, labestīgs, stingri turas uz zemes ar abām kājām. Viņš ir īsts zemes cilvēks, kas nelidinās mākoņos, nenodarbojas ar muļķībām un pārsvarā domā par dzīves materiālo pusi. Četrinieks ir uzticams partneris, draugs, kolēģis. Viņš mācās no savām kļūdām, apzinās, ka veiksmes pamatā ir neatlaidīgs, smags darbs, – tad neizpaliks arī labs atalgojums, novērtējums. Nav jābrīnās, ja četrinieks kļūst apnicīgs, – viņš ir ļoti atbildīgs, izveidojis stabilu dzīves pamatu un vairāk par visu baidās nākotnes. Iespējamās pārmaiņas viņu dzen izmisumā.   

    5

    Šā vārda īpašnieks ir sarežģīta personība – neprognozējams rīcībā, vārdos, emocijās. Tā kā 5 skaitļu rindā ir vidējais cipars, cilvēks ar piecnieka vibrācijām vārdā vēlas būt uzmanības centrā. Aizrautīgā daba un skaitļa enerģija viņu rosina doties uz diskotēku, apmeklēt bāru, apciemot draugus, apceļot tālas zemes. Lai kur viņš atrastos, ja nebūs uzmanības centrā, jutīsies apbēdināts, vīlies un ilgi to pārdzīvos. Visu vai neko – tas ir šā vārda skaitļa īpašnieka moto. Piecniekam ir daudz pozitīvu iezīmju – viņš ir dzīvespriecīgs, bezbailīgs, nepiemin ļaunu, viņš ir atklāts. Viņš nekad nenodod draugus, taču tikai patiesus draugus. Ja piecnieks ir vīlies kādā cilvēkā, bez nožēlas pārtrauc draudzības saites. Vīrietis piecnieks ir samērā liels avantūrists, sieviete – brīva un neatkarīga būtne. Taču gan viens, gan otrs zina savu vērtību, ar lielu aizrautību apceļo pasauli. Piecniekam piemīt filozofisks prāts, viņš ir intelektuāli neatkarīgs un savu pieredzi vērtē augstāk nekā citu padomus. Patīk pārmaiņas, viņu nav viegli paņemt pie rokas un aizvest pie altāra. Cilvēks, kura vārda skaitlis ir 5, raugās uz pasauli caur rozā brillēm. Piecnieks apkārtni redz nedaudz citādi, tāpēc viņam bieži vien šķiet, ka citi viņu nesaprot, un var kļūt kaprīzs, vientuļš, slīgt grūtsirdībā.

    6

    Šā vārda koda īpašnieks ir uzmanīgs. Kad viņam piedāvā iesaistīties jaunā projektā, pie sevis domā: «Nelien, neuzprasies, tev tāpat labi!» Vai arī bailēs dreb: «Varbūt nevajag, ja nu nesanāk. Ja nu kaut kas slikts atgadās…?» Sešnieks tur godā visu, kas saistās ar viņa māju. Viņam pirmajā vietā ir mīlestība, laulība, ģimenes pavards. Omulīgas, harmoniskas vides iekārtošanai velta savu brīvo laiku un spēkus. Cilvēkam, kura vārda kods veido skaitli 6, patīk sēdēt mājās, rīkot ģimenes svinības, dārza svētkus, kopt dzimtas tradīcijas. Lai gan viņam bieži jādodas prom, darbā jāpavada naktsmaiņas, jo sešnieks bieži vien strādā slimnīcā, māja ir viņa cietoksnis. Šā vārda skaitļa īpašnieks ir nesavtīgs, gādīgs, līdzjūtīgs, izpalīdzīgs, vienā vārdā – cilvēks ar plašu sirdi. Viņa vārdi saskan ar darbiem. Ģimenes, tuvinieku, draugu dēļ gatavs ziedot sevi visu. Mēs esam viena komanda – tā ir sešnieka devīze. Taču pret svešiem izturas samērā vienaldzīgi, mīl kritizēt.

    7

    Šā vārda skaitļa vibrācijas norāda uz mūžīgo skolnieku. Praktiskā dzīves puse septiņniekam sveša, grūti dzīvot materiālajā pasaulē, taču viņam patīk pētīt, izmeklēt, atklāt jaunus apvāršņus, izzināt nezināmo. Viņš tiecas pēc zināšanām, vēlas noskaidrot visu, kas viņam ir mīkla, īpaši noslēpumaino dzīves pusi. Septiņnieks meklē atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar zemi, debesīm, vēsturi, mistiku, filozofiju, reliģiju. Ja nebūs pieejamas zināšanas, viņš savā prātā analizēs un izplatīs noklausītas sarunas, baumas, internetā pieejamu informāciju. Ja viņam trūkst pieejas slepenām zināšanām, tiekas ar draugiem, paziņām, lai iegūtu vismaz kaut kādas informācijas druskas. Šim cilvēkam piemīt spēcīga intuīcija, viņš spēj iedvesmot citus, pats paliekot ēnā. Šā vārda skaitļa īpašnieks ir labs skolotājs. Septiņniekam ir arī cita rakstura šķautne – viņš dzīvo savā pasaulē, tiecas pēc vienatnes, lai varētu sistematizēt iegūtās zināšanas, rakstīt grāmatas. Cilvēks ar šādu vārda skaitli ir mūžīgais bērns, Dullais Dauka. Pat ieguvis akadēmiķa grādu, nekļūst pieaudzis.

    8

    Cilvēks, kura vārda skaitļu summu veido 8, ir spēcīga personība. Daba viņu apveltījusi ar spēju rīkoties ar Visuma enerģijām. Varbūt tāpēc viņš ir lepns, augstprātīgs, varaskārs, vārda ietekmē jūtas savas un citu dzīves saimnieks, vadītājs, pavēlnieks. Un nav svarīgi, vai tā ir ģimene, neliels uzņēmums vai milzīga korporācija. Astoņnieku veido divi apļi, un arī vārda īpašniekam var būt divas dabas – gaismas un tumsas cilvēks. Tāpat kā Mēness ir nakts pavēlnieks, bet Saule – dienas valdniece, abi ir līdzvērtīgi, taču uzminiet, kuru apkārtējie mīl vairāk? Protams, to, kas mums dāvā gaismu. Savukārt kuram vieglāk dzīvot šajā pasaulē? Tumsas cilvēkam! Astoņniekam ir viss, taču bieži vien pietrūkst laimes, prieka, dvēseles miera un harmonijas. Viņš paļaujas tikai uz sevi, viņam ir visas iespējas kļūt bagātam. Par ko un kādam kļūt šajā dzīvē, šā vārda skaitļa īpašnieks izlemj pats. Neviens nevar viņam norādīt, kā rīkoties, kur doties, ar ko draudzēties. Lai kāds būtu kāršu izlikums astoņnieka dzīves spēlē, viņš uzvarēs. Viņš necietīs, ja citi jauksies viņa spēlē, izdarīs uz viņu spiedienu. Viņš, neko nezaudējot, saviem spēkiem sausām kājām izkļūs pat no bezcerīgākās situācijas, jo, lai kā pagrieztu astoņnieku, būs aplis. Ar to izskaidrojams tas, ka astoņnieka dzīvē nemitīgi atkārtojas vieni un tie paši notikumi.

    9

    Šā vārda skaitļa īpašniekam ir daudz dots, bet no viņa arī daudz prasa. Viņam vieglāk iekarot pozīcijas kādā dzīves jomā, nekā tās noturēt. Visaptverošais un skaitļu virknes noslēdzošais skaitlis no vārda īpašnieka paģērē divas lietas –, pirmkārt, pilnīgu pašatdevi it visā, ko viņš dara, otrkārt, būt gatavam jebkādām pārmaiņām. Jautāsiet – kā var ziedot sevi ģimenei, darbam, ja gaidāmas pēkšņas pārmaiņas, kurām nav pat bijis laika sagatavoties? Tā ir šā vārda nēsātāja dzīves mācība. Šis paradoksālais skaitlis māca stabilitāti – jāiekārto ģimenes ligzdiņa, jāiegūst pastāvīgi draugi, jāpalīdz tuvākajiem, un tad pārmaiņas deviņnieku neizsitīs no sliedēm. Īpaši jāuzsver situācija, kas nav raksturīga citiem skaitļiem, – deviņniekam neveicas loterijā, azartspēlēs, viņš nepiedzīvo kaislīgas mīlas jūtas, taču viņam pēkšņi var uzkrist uz galvas mantojums vai galvu reibinoša veiksme profesijā. Lai kas notiktu, liktenis vienmēr papildinās šā vārda skaitļa īpašnieka kapitālu. Apveltīts ar spēcīgu gribu, izlēmību, idejām, deviņnieks spēj iedvesmot citus. Cilvēks, kura vārda kods veido skaitļa 9 enerģiju, ātri iemīlas, un tikpat ātri atdziest viņa jūtas pret kaisles objektu.

    11, 22, 33…

    Meistara skaitlis uz vārda īpašnieka pleciem uzliek īpašas debesu pilnvaras. Cilvēkam dota īpaša misija uz zemes. Viņš to intuitīvi jūt, bet bieži vien neaizdomājas par viņam uzlikto atbildību. Apkārtējie, nezinot par meistara koda vibrācijām viņa vārdā, tiecas pēc viņa sabiedrības, labvēlības, meklē padomu. Savukārt pats koda īpašnieks, kamēr nav iepazinis sevi, nezina savu misiju, intuitīvi kaut ko gaidot no dzīves, kļūst nervozs, cieš no stresa situācijām, ir robusts un par sevi nepārliecināts. Meistara skaitļa īpašniekam ir jāsaprot, ka viņa vēlmes ir piepildāmas, viņš ir situācijas noteicējs, pat ja pats to nezina. Kas notiek, kad viņš izsaka savas vēlmes? Jūt, ka meistara skaitlis ļauj iesaistīties liela mēroga projektā, īstenot to, sasniegt visaugstākās virsotnes, vest aiz sevis cilvēkus. Kamēr šā vārda īpašnieks domā globāli un apzināti rīkojas, viņš eksistē. Ja viņš nodarbojas ar sīkām lietām, zaudē saikni ar debesīm.     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē