• Mīlestības svētki tuvojas! Kā iepriecināt otru pusīti Valentīna dienā?

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Svētā Valentīna diena jeb Visu mīlētāju diena ir mīlestības svētki, kas katru gadu daudzās valstīs tiek svinēti 14. februārī. Šajā dienā mīļotie cilvēki ar apsveikumiem un dāvanām pastiprināti pauž savu mīlestību viens pret otru.

     

    • Parūpējies par noskaņas radīšanu

    Noskaņas radīšanai nevajag daudz. Tās var būt sveces, piemēram, aromātiskās. Tāpat romantiskas noskaņas pastiprinās mazas nianses telpā – papīra dekori, bet vislabāk ziedi. Iedomājies izkaisītas ziedlapiņas istabā. Vai nav romantiski?

    •  Pasniedz brokastis gultā

    Kas var būt labāks par maltīti gultā? Lai padarītu šo mirkli neaizmirstamu, pagatavo sirds formas našķus. Tās var būt sarkanā samta pankūkas vai vafeles, brokastu pica, matēti virtuļi, aveņu smalkmaizītes, zemesriekstu sviesta cepumi, siera olu grauzdiņi un daudz kas cits.

    • Sagatavo dāvanu

    Protams, svētkos neiztikt bez dāvanām. Ja vēlies, lai šī diena izdotos, sagatavo pārsteigumu paša rokām. Tā var būt glezna, zīmējums, kekss –  jebkas, ko tu spēj radīt pats. Protams, vienmēr lieki noderēs ziedu pušķis.

    • Pagatavo svētku mielastu vai našķus

    Noteikti neaizmirsti par kādu gardu desertu. Lai pagatavotu zemenes šokolādē, iemērc nomazgātas, iepriekš nosusinātas zemenes izkausētajā šokolādē pēc izvēles un liec tās ledusskapī uz vidēji 5–10 minūtēm sacietēt. Gatavs!

    • Velti laiku izklaidēm 

    Noskatieties Valentīna dienas filmu!

    Pagatavo popkornu un citas savas iecienītākās uzkodas, aizdedzini aromātisku sveci noskaņas radīšanai, atver vīna pudeli un skaties kādu klasisku Valentīna dienas filmu, piemēram, Titāniku. Neaizmirsti iekārtoties ērti, apsegties ar savu mīļāko pledu un baudīt divvientulību kopā ar mīļoto cilvēku.

     Skatieties komēdiju šovu!

    Smieties ir veselīgi, un prieka nekad nevar būt par daudz, tāpēc sameklējiet kādu komēdiju šovu un ļaujieties veselīgai smieklu devai.

    • Baudi atpūtu

    Dienu noslēdzot, ir svarīgi veltīt laiku kopīgai atpūtai. Tā var būt romantiska vakara pastaiga gar jūras krastu vai pa dabas takām. 

    Lai mīlestības piepildīti svētki!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē